Gebelik catı muayenesi

Merhaba ben bugün kontrole gittim acil polikliniğe nst de sancı çıktı ilk defa alttan bakıldı ebe kasma kendini dedi bi tık kastım eve geldikten sonra hafif kan lekesi gibi bişey geldi ondan 2 saat sonra kan geldi şimdi de az az kan geliyor bu arada 39+1 haftam acaba nişan mı geldi

Ben de birkaç gün önce çatı muayenesi olmuştum ve doktor lekenlenmen olabilir demişti ama olmadı bende yani muayene kaynaklı olabiliyor heralde öyle uyardığına göre

Kaçıncı haftada yapılıyor ben 38 haftalık oldum

Hm yoksa ben korktum ya

Benim ilk defa bugün yapıldı o da sancım çıktı diye

Hastaneye doktora göre değişiyor anladığım kadarıyla bana tam 37 de yaptı. Sancım falan da yoktu

Bende bugün oldum 39+2 yım , kanama olabilir dedi her lavaboda açık kırmızı kanama var , Nisan mi acaba bilemedim. Siz yaptınız mı doğum., nasılsınız o günden sonra

Bende 39+0 da yani 5 gün önce nişan geldi 2 gün sürdü 3. Gun doktora gittim o da açılma varmı diye baktı ve ben kendimi aşırı derecede kasıyorum ve korkuyorum o yüzden doktorda cok zorladı şuan hala pembe ve kahverengi renginde gelmeye devam ediyor. Doktor bebeğin durumu iyi suyun veya sancin 5 dk ya düşünce gel dedi. Kanama normalmiş yani.

Benimde günlük pedi dolduracak şekilde kahverengi akıntım var bugün, kasıkta da hafif sızlıyor ama belim ve sancım artarsa gidecegim , çok kastım kendimi dün muayene de

Ya acaba neden oyle kasılma oluyor acımıyorda ama neden korkunç bir seymiş gibi hissettiriyor doğumdan çok muayneden çekiniyorum.

Ben resmen kolunu soktu gibi hisettim açıkçası, ve kasildigim için agridida , acayip bir basinc verdi :confused:

Daha doğmadı bebiş bekliyoruz

Bende 39+4 um bence aynıyız:) hala tık yok, peki o gelen Nisan mi imiş sordunuz mu ? Bende ilk gün kanama geldi ama dolu dolu değil, dün kahverengi akıntı şeklinde idi, şimdide yoğun şekilde açık kahve geliyor .

Ben de bu gün çatı muayenesi oldum 37+0 dayım. Beni de uyardı doktor . Bir kaç gün kırmızı , kahve , pembe renklerde kan gelebilir dedi. Baskı yaptığımız için kılcal damarlar zedeleniyor dedi . Kesin gelecek diye birşey de yok dedi

Geçmiş olsun :slight_smile: keşke Nisan olsa idi , artık doğurmak istiyoeum tüm vücudum dile gelicek yakında :slight_smile:

Alttan yoklanmaya alisigiz aslinda​:rofl::rofl: kasmasaydin keske zorlandigin icin olmustur

1 Like

Yok geri ikinci gün akşam kesildi zedelenme olduğu için normalmiş korkmayın yani

Öyle alışığız da onu ilk defa yaşadık :grin:

Bende doğurmak istiyorum benim kız 39+6 oluyor yarın tık yok

Bende de bitti valahi, hiç bir belirti yok hala :slight_smile: