Gebelik belirtileri kaybolması

Kızlar merhaba lütfen yardımcı olun düşüncelerinize ihtiyacım var, tüp bebek transferin 17. Günündeyim, ama bugün belirtilerim kayboldu (ayak üşümesi,göğüs hassasiyetim,uyku hali , arada giren kasık ve bel sancıları ) pozitifi gördük çok şükür 10.gün 342 12.gün 460 14.gün 850 Ve yarın son kez kan testine gideceğim ama bugün belirtilerimin kaybolması beni çok endişendiriyor 1 boş gebeliğim oldu korkuyorum yine

Yok mu kimse ya , bilen yaşayan

@Burcintrs merhaba​:rose: Hamilelikte hormon seviyeleri dalgalanmalar gösterebilir ve bu da belirtilerin değişmesine neden olabilir. Bu dalgalanmalar, belirtilerin bir gün yoğun, diğer gün hafif olmasına neden olabilir. HCG değerlerinin yaklaşık iki katına çıkması beklenir. Yarın yapılacak son kan testi, bu artışın devam edip etmediğini gösterecek ve hamileliğinin seyri hakkında net bilgi verecektir.

Merhaba, bence endişe etmeyin. Diğer belirtileri bilmem ama benim de göğüs hassasiyetim kaybolmuştu.

Merhaba ne kadar süre oldu ve ne zaman kayboldu sizinki

Adet günüm yaklaştığında 5 6 gün kala hassasiyet başlamıştı, adet olmam gereken günde filan kaybolmuştu. Ben önceki günlerde test yapıp silik çizgi görmüştüm ama yine de belirti kaybolunca tereddüt etmiştim testler yanlış mı acaba diye. Adet olmam gereken günde de kan vermiştim ve beta hcg 134 çıkmıştı, gittikçe de yükseldi. Bir de adetten 4 gün önce bir gece çok fazla kasık ve bacak ağrım olmuştu , muhtemelen yerleşmenin olduğu gündü o ağrı, sonraki günlerde ara sıra kasık ağrısı olmuştu sanırım onları tam olarak hatırlayamıyorum. Adet belirtilerine benzer belirtilerim olmuştu ama ne kadar devam etti onu hatırlamıyorum