Gebelikte 8. aydayım. 2 gündür karnımın bir bölgesinde ve sonrasında da kasıklarımda batma hissi oluyor. Sancı gibi bir şey değil. Bildiğiniz batma oluyor ve çok canımı yakıyor. Uzun süre dinlenince geçiyor sadece. İlk gebeliğimde yaşamamıştım.
Gebeliğin son ayında olan ya da doğum yapan anneler arasında benim gibi bu ağrıyı yaşayan oldu mu hiç ?
doğuma 26 gün kaldı bende de aynı durumu yaşıyorum senin gibi bebek midem tarafa geçiyor en çok orada takılıyor ama başımı ayağımı bilemiyorum aşağılara sanki baskı yapıyor batma hissu oluyor 1 2dakika sürsyor sonra geçiyor gün içinde 2 3 defa yaşıyorum bazen de ayakta çok durduğum ya da hareket ettiği zamanlarda oluyor
Ayy bugün kahvaltıda bir tuttu karnımda batma, saatlerce geçmedi yaa. Öğlen uyudum zar zor, kalktığımda geçmişti. Akşama doğru da kasıklarımda hissettim ama kasıklarımda çok uzun süre olmadı şükür
Galiba bende de batma olmuştu? İnanır mısın o kadar çeşit farkli acı şekli oldu ki hangisi nasıldı resmen unutmuşum
Bence bebiş gelmek istiyor da senden izin almaya çekiniyor
Gelsin mi annesi
bu gün benum ağrım daha da arttı,aşağılarda batma oldu bayaa biraz uyudum geçti şimdi hafif hafif acıyor,ama karnımda bebek midem taraflarda aşağıda diyil