Gebeliğin sağlık ocağına bildirilmesi

Ben 9.haftamda açtırdım ama bence açılması lazm. Benim hemsirem aydan aya beni arayıp günümü hatırlatıyor gidiyorum. Doğuma kadar hem ilaç hem de takip yapiliyor. Duyulmasını istemiyorsanız konuşup aranızda belirli bir süre kalmasıni söyleyebilirsiniz. Hastane ayrı sağlık ocağı ayrı takip ediyor

İlk 14 hafta içinde bildirebilirsiniz içiniz rahat olsun

Sağlık ocağında sadece gerekli kan testleri ve tetanoz aşısı yapılıyor birde kg tansiyon takibi yapılıyor

Yok sadece oraya kayıt yapıldı ya doktorun yanındaki sekreter gönderdi. Sadece boy, kilo ölçümü falan yapıldı. İşte klasik sorular soruldu. Hastalığınız var mı ilaç, sigara kullanıyor musunuz falan. Biraz bilgi verdi gebelik hakkında sonra gönderdi. Hee kontrole geldiğinde buraya gel dedi.

Alta arkadaşa açıklama yaptım okursun

Anlamadiğim e nabizdan herşey düsüyor bebek aşilari için hatirlatma aramasi yapiliyorda her şeyi gormelerine ragmen kayit actirmak için neden aranmiyorum ve bunun cezasini neden ben ödüyorüm açtirmicam onlar aramayana kadar aptala yatmak kolay onlara

1. Haftaya kadar bildirilmesi şart

Gebeliğin başında istenen kan tahlili idrar tahlili vs. İçin aile hekimliğine gidebilir miyiz? Gidebilirsek tüm testleri bilip saymamız mı lazım yoksa doktor kendisi mi istekde bulunur

1 Beğeni

Bizim aile hekimimiz yapıyor sizinkine sorun yapıyorsa yapılıyor hepsi

1 Beğeni