Gebe olupta adet görenler varmi

Kizlar merhaba hamile olcakmi çok hissediyordum ve adet oldum dedim acaba yerlersme kanamasimi şu adetliyken test yaptım silik bir çizgi çıktı siz ve gebemiyim bunu yasiyanlar varmı

Kan testi yapmalısın canım adet görenler oluyor ama kan testi yaptırmadan teste göre emin olamazsın

Ya bilmiyorum acaba yani olabilirmi acaba düşüyor da ben fark etmiyorum kanamam çok çünkü bide artık ayıptır söylemesi her ay artık gitmek ten utanıyorum en son doktor beni kovacak

Yumurtlama takibi ve. yapıyormusun. Olur mu canım hic cekinme kimseyi ilgilendirmez belki düşük riskin var o yüzden kanaman bile olabilir kimseyi ilgilendirmez

Bilmiyorum artık her ay öyle deyisik sonuclar aliyorumki inanamazsiniz artık ne yapcami şaşırdım 2 ay önce inanirmisin testim böyle silik bir çizgi çıkti ikitsne yaptım ikiside aynıydı kan testinden sonra adet gördüm sonucu öğrenmek istemedim sonra 2 hafta sonra gitimdede yükseldini öğrendim dustumu kimyasal gebelikmiyid hiç bilmiyorum bı önceki ayda 8 gün gecikmem oldu bitane teste tam böyle belirgindi kanda filan da çıkmadı 8 gün sonra da adet gördüm

Takibi yapmıyorum daha 5 aylık gelinim fazla anlamıyorum

5 ay mı? daha çok erken bitanem olur elbet, kendini bu kadar kasma o kadar cok kişide kendini rahat bırakınca gebe kalan gördüm ki hayırlısıyla olur ama rahatla hep bunu düşünme sağlıklı beslen vücudunu hazırla kendini hazırla. 5 yıllık evliyim hiç gebe kalır mıyım diye endişe etmedim hep de korunduk bu süreçte sadece 1 kez deneyelim mi artık dedik ve gebe kaldım. Ama son 1 yıldır beslenmeme dikkat ettim alkol alırdım arkadas ortamında bıraktım. Erken yattım erken kalktım yürüyüş yaptım. Bedenini hazırla ve rahat ol.

1 Beğeni

Ya canım henüz bende erken diyorum ama işte öyle şaşırtıcı şeyler yasiyorumki olması olmaması deilde acaba bı sorun varmı diye düşünüyorum ve ben kürdüm mesala bizde bu soruları çok soruyorlar mesela varmı yokmu diye beni onlar sıkıntıya koyuyo

Regl takvimi uygulaması indir başlangıç bitiş günlerini dogru gir. Yüksek gebe kalma ihtimali olan günleri değerlendir.

Kimseye de kulak asma böyle böyle bi yerden değişmeye başlar o cok soranlar

O takvim bende var ama son 3 aydır duzensi oldum için sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum

Bide gebe olupta adet görenler varmış ilginç ama yani varmjs