Gebe okulu

Istanbul avrupa yakasında ücretsiz gebe eğitimi veren hangi hastaneler var bilen yada giden var mı kızlar

@NURAN @Cansu sana yardımcı ola bilir belki.:smiling_face: @Özlem

Tüm devlet hastaneleri ve sağlıkli yaşam merkezleri ücretsiz gebe eğitimi veriyor ben de gitmiştim çok faydasını gördüm :smiling_face_with_three_hearts:

Ben bu hafta şunu öğrendim. Normalde komtrollere özele gidiyordum sırf gebe okuluna gidebilmek için devlette bir dr dan randevu almıştım daha önce ama burda da anlatmıştım özele gidiyorum diye bana bakmamıştı. Ama bu hafta öğrendim ki özele gidiyorda olsam devlette gebe okuluna kayıt açtırabiliyormuşum. Hiç kadın doğuma gitmeden öyle dediler ama merdivenleri çıkmak zor geldiği için layıt açtıramadan geri geldim çünkü şeler yükleme testi veriyordum ve artık açlıktan mecalim kalmamıştı

Kimler gebe okuluna gidiyor gebe okulu hatıranız var mı?

Doğumhane gezisinden bir hatıra. O kadar mikroplara kafayı takmıştım ki tek maske takan bendim :laughing:

Çok tatlısın :smiling_face_with_three_hearts: Dersi pür dikkat dinleyen öğrenciler gibi nasıl merakla bakıyorsun :grin::blush::woozy_face:

:laughing::laughing: teşekkür ederim

Medipol megada eğitim veriyor hem online hem haftalık yüz yüze ücretsiz olarak Googleda medipol gebe okulu yazınca şartlar vs yazıyor araştırabilirsiniz

O sırada ne soylediler cok merak etdim. Çünki cok şaşırmışcasına bakıyorsun​:grinning:

Vallahi benden cok yasiycan ne ogreniyosunuz o derste

Bebek bakımı, doğum, beslenme, psikolojik destek, çocuk gelişimi hamileliğe dair her şey :smiling_face_with_three_hearts:

Super​:ok_hand: bende yillar once gitmistim Ama simdi gidemiyorum malesef sehir icinde.

Tesekkur ederim kızlar dün bayrampasa devlet hastanesinde kayıt olusturdum evine yakın olan varsa bilgisi olsun haftaya başlayacakmış eğitim

Hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versin :star_struck: