Gebe miyim acaba

Üç kez gebelik testi yaptım üçünde de hafif çizgi var reglim de üç gün geçti hamile miyim acaba

2 Beğeni

Var görünüyor bence ya hayırlısı olsun inşallah. Acile gidip bir kan verseniz iyi olur​:partying_face::partying_face::partying_face:

Var bencede çok yeni benimde böyleydi geç döllenme olmuş

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Evet gebesiniz tebrik ederim :two_hearts:

Ama gidip bı kan testi verin kaç haftalık olduğunuzu öğrenelim :hugs:

Yaaa evet gebesiniz gözünüz aydın :smiling_face_with_three_hearts:

Darısı başına inşallah sen hastane ye gittnmı cnm

Hayrlı olsun inşallah :palms_up_together::heart::partying_face::partying_face:

Benimki negatif regl oldum :pensive::pleading_face::smiling_face_with_three_hearts:

İdrarı çok damlatmissiniz bence doğru sonucu alabilmek için kan tahlili yapın

Bencede hamilesin :heart_eyes::see_no_evil:kan testi ile sonucu alabilirsin hayırlısı olsun inşallah

Yia üzülme Allâh büyüktür ama sen geçen demedın mi az kanama fln inşallah regl deilde yerleşme kanamasıdr

İşte o kanama geri adete dönüş yaptı :joy::joy:bende beklemiyordum ağrım felan yoktu hiç ama nasıp işte

Evet bebiş var

1 Beğeni

Bu adetinden sonra bir hafta boyunca ilişkiye girr çnkü o aralar yumurtalklar çok çalışkan Rabbim nasıp eder inşallah :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face:

Bence gebesiniz :partying_face:

Kan testi verin yarın, kesin sonuca bakalım bir de :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah evet öyle düşünüyorum bende​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Bu kit e göre Biraz pahalıdır ama erken gebelik testi lıp bakmanı öneririm. Bende birkaç kez bu çizgiyi gördüm ama gebe değildim

1 Beğeni

Kızlar kan tahlili verdim sonuç pozitif​:partying_face: Bundan 3 ay önce düşük yapmştm boş gebelik denmişti inşallah bu sefer sağlıklı olur doktor randevum 4 marta verildi o zamana kadar vekliycez bakalm

1 Beğeni

Değere göre evet gebesiniz ama bir kaç gün daha bekleyip tekrardan yapınız bakalım ne kadar artmış

1 Beğeni