9 ay önce kürtaj oldum kalbi durdu bebeğimin 2 hafta öncesine kadar hastaneye gittim 2 gün adet gördüm için kist var dediler ilaç yazikdi kanamam 3 gün oldu bidaha kN verdim hormanlarin normal dediler ilaç yazmadı ilişki sonrasında hemen pembe akıntı oldu az bişey sonra kesildi bu neden olmuş olabilir yaşayan varmı böyle bı durumu kist engelmi napmam lazım
Öncelikle umudunuzu kaybetmeyin Allah ol dedi mi olur ve gebe kalamıyorum diye düşünmeyin. Bakın kalmışsınız bile yine kalabilirsiniz. Bende 2 yıl boyunca düşükler yaptım. Öncelikle kan pıhtılaşma değerinize baktırın sağlıklı beslenin kafanızdan çıkarın bir doktor değil birden fazla doktora gidin hem tıbbi hem de fıtri alanları araştırın ve en önemli şeylerden biri eşinizde kendi üzerine düşeni yapsın. İnşallah Allah hayırlısıyla sana da nasip etsin.
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah içimde çok büyük burukluk var gecmeney. Bı acı bilmiyorum istiyorum hemde çok eksikliğini tamamlamak onunla büyümek bı can için savaşmak istiyorum
Bende 11+4 de gebeliğimin sağlıksız olduğunu sadece kesenin geliştiğini öğrenip 19 martta kürtaj oldum. Sonrasında hem iltihap hemde kistle uğraştım. Sana verebileceğim tek tavsiye bol bol su tüketmen, vajinal hijyenine dikkat etmen ve eğer yapabilirsen soğan suyu kürünü uygulaman. Benim 4 cm kistim 2 cm e düştü sonrasında gebe kaldım. Canını sıkacağın bir konu olmasın Bazı şeylerin yaşanması ne kadar üzücü olsa da tekrarlanacağı anlamına gelmez
İçimi çok rahatlattın çok teşekkür ederim
Lütfen bir can için savaşmak istiyorum demeyin. Duanızı da güzel yapın Allahtan güzellikle isteyin. Ben de 31 haftalık hamileyim 2 yıl sonra nasip oldu. Tam umudumu kaybettim Allahım şükür nasip etti. Ama geçen haftadan beri dünyam değişti resmen suyum geldi ve daha çok erken günlerdir ne savaşlar veriyorum içten içe. Herşeyin hayırlısını sağlıklısın kolayını isteyin. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah