Bebeğime doğduğunda k vitamini hepatit b topuk kanı ile ilgili aşıların hiçbirini yaptırmayacagim ve bu konuda benim gibi düşünen bir doktor ile doğum yapmak istiyorum… Gaziantep te bileniniz varmi
Bunu destekleyecek hiç bi doktor yoktur siz sadece doğuma girmeden önce aşıları yaptırmak istemediğinizi söyleyin daha sonra sizin yanınızda alıyorlar topuk kanını ona da istemediğinizi söylerseniz size imza attırıyorlar o kadar
Destek isteyisim . doğum anında stres olmamak için aslında… ben dilekçe vereceğim onlarınkini imzalamak.daha sonra bana dava acma imkanı veriyor onlara maalesef dikkat etmek lazım
@gaziantep-anneleri yardımcı olabilir misiniz arkadaşımıza
Malesef hiç bi doktor kabul etmiyor imza atmakta sizin kararınız ama bilmiyorum siz bilirsiniz tabi
Topuk kanini aldıkları kısım cinsel organa tekamül ediyor kaldı ki tüm sinir hücreleri ayak altindadir. O anda çocuğa acı veriyor bir travma yaşatıyor olmalari, üstüne bu kanların alınıp Amerika’ya gidiyor oluşu ve hiç bir şekilde tanı ve tedavisi olmayisida çabası… çok tehlikeli ve riskli … aynı kanı madem kolundan alın desek neden almıyorlar bunun için ortalığı ayağa kaldırıyor , insanları rencide ediyorlar bir düşünmek gerek inanın bu kadar tepki boşuna vermiyorlar kureselcilerin paranın kulu köpeği olmuşlar doktor hemşirelerden bilenler çok ama sırf para için kör oluyorlar… dediğiniz gibi aşılar sizin kararınız diyorsunuz ya topuk kanı da benim kararım benim çocuğum benim kararım…
Mecbur ediyorlar etmek zorundalar çünkü bu anayasal hakkımız kimse istemeden bana ait benim vücuduma birşey çocuğuma birşey yapamaz… yapabildikleri kişiler genelden cahil bilemeyen korkanlari kaldırıyorlar… iş halklarını bilmek ve ona göre davranmak
Söylediğim şeyde anlatmaya çalıştığım şey aşılar zaten zararlı yapılamadığı taktirde hiç bir zararı yok … yapılanlar zararlı bir yığın yan etki demiyorum direk kendisi sebep otizm ama ve aklıma gelmeyen birçok hastalık… sadece birazcık araştırın emin olun demek istediğimi anlayacaksınız…
Kesinlikle öyle aslında vicdanı olmayan paraya tamah eden birçok sağlıkçı bunu anlatmaz ve desteklemez haklısınız… çok tşk ederim rabbim iyi ve vicdanlı insanlar çıkarsın yollarımıza… tşkler
Fenilketonuri idrarda çıkan bir maddedir. Doğar doğmaz topuk kanı ile test yapılırsa muhtemelen bebekte fenilketonuri hastalığı olsa bile negatif çıkar.Alternatif test " Ferrik klorid " idrar testidir. Buda kesin sonuç verir.
Emin olun öyle bir hakları yok:) çünkü aşıların vs bir yığın zararı biliyorlar ve buna rağmen dava açmak mi çok Zor:)
Topuk kanı, bebeklik aşıları ve rahim toparlayıcı( Metiler) bunların yapılması kesinlikle zorunlu değil. Sadece valilik “emiri” var. Çocuğunuzu elinizden alırlar gibi söylemler kesinlikle asılsız. Hastanenin dilekçelerini imzalarsanız evet mahkemelik olursunuz. Fakat kendi dilekçelerinizle giderseniz sonrasında her şey prosedür olur. Sözde kalır. Bir dilekçe örneğini başhekimliğe, bir dilekçe doğumhanede sizin yanınızda bulunsum, bir dilekçe de sağlık ocağına verilir. Yani 1 dilekçeden 3 kopya olması gerekiyor.
Ben bu işlemlerle uğraşmak istemediğim için güvenilir bir ebeyle iletişimdeyim. Hayırlısıyla evde doğum yapacam. Hem ten tene temas sayesinde oksitosin hormonu üretilecek ve bu sayede rahim toparlayıcıya gerek kalmayacak. Hem de plesantadaki kök hücreler bebeğime aktarılacak.
Tşk ederim bunları araştırdim biliyorum sadece o an aslında stres olmamak adına daha uyumlu bir yer olabilir mi diye merak ediyorum:)
Ben evde doğuma cesaret edemiyorum açıkçası . rabbim kolaylıkla sağlıkla. Kucağıniza almayı nasip etsin
Rica ederimDevlet hastaneleri bu konuda uğraştırır. Ama avukatla görüşürseniz doktorlar ve ebeler o zaman uğraştırmıyor.
Amin. Hayırlısıyla doğumumu yaptıktan sonra süreci sizlerle paylalşırım İNŞALLAH
Ne kadar var doğumunuza… çok sevinirim süreci anlatırsanız.hayirli doğumlar:)
Mayısın 16sı hayırlısıyla Amin hepimize
Ayy az kalmış