Gaziantep devlet hastanesi mücahitler hastanesi hakkında bilginiz varmı

Gaziantep mücahitler hastanesi sezeryan doğum düşünüyorum hastane hakkında bilgi tecrübe

@gaziantep-anneleri ne diyorsunuz?

Gaziantep mücahitler hastanesinde sezeryan doğum yapmayı düşünüyorum memnun kalan varmı fikir istiyorum

Gaziantep grubunu etiketledim. Gördüklerinde yazarlar canım

Tşkler :hugs:

Evime çok yakın ama acillik olunca gidiyorum.dogumla alakalı hiç gitmedim.istege bağlı sezeryan olmuyo.ilk gebeliğinizse durumunuz nasılsa öyle hareket edecektir doktor.hersey normal görünüyorsa normal yaptırır doğumu

Bir tanış çok iyi deride odaları özel oda gibi sezeryan konusunda da baya memnun kaldım dedi. Benimki iki sezaryen olduğu için buda kesinlikle sezeryan olur normal yapmaya izin vermiyorlar ben istesem dahi tşkler

Oranın doktor larini fazla bilmim sana yakınsa eğer inayet topçu oglu nda murat Korkmaz var çok iyi bir doktora orayı tavsiye ederim sana

1 Beğeni

İnayet tocuohkiy bana baya Uzak mesafe oluyor. Diğer hastanenin doktor ve oda imkanı çok rahat dediler özel oda gibi tek kişilik oda istersen veriyorlar dediler bu benim için çok önemli mahremiyet rahatlık açısından.tsk ederim

Mücahitlerde kadın doğum yok canım annemde düşünüyodu da kapanmış oradaki

O hastane çok güzel gerçekten odaları tertemiz ve gerçekten özel hastane gibi doktorlaeı hakkında bi düşüncem yok gitmedim ama ordaki kadın doğum bölümü kaldırılmış

Yaaa üzüldüm devlette doğum yapmam gerekiyor maddi açıdan bu şekilde de duyunca sevinmiştim… muayene var ama doğum yok yani doğru mu anladım

1 Beğeni

Muayene de vermiyorlar canım kadın doğum bölümünden randevuda alamıyosun gitsen kadın doğum bölümü de yok annemde doğum yapacak hep orda doğum yapmıştı bu sefer randevu alamadık içerde tanıdık vardı sordurduk kadın bölümü kapanmış eğer maddi durum el vermiyorsa şehir hastanesinden de çok memnun kalıyolar isterseniz şansınızı bide orda deneyin

Randevu kısmına baktığımda mücahitler ek bina olayla gösterdi ama. Bilemiyorum tabi daha gelecek aya anca giderim… tşkler :hugs:

1 Beğeni

Rica ederim :two_hearts:

1 Beğeni