Arkadaşlar kızım 22 günlük bebelac gold kullanıyoruz. Kakasını çok az yapıyor ve uyuyamıyor gaz sancıları yüzünden. Geğiriyor fakat alttan gaz çıkaramıyor. Önerileriniz neler lütfen yazar mısınız?
Maflor gaz ılacı dedı bıze doktor zinco kulanıyorum ama hala gaz sancıları var alışana kadar banyo yaptırın bıraz rahatlıyorlar 3cu cocugum en cok bunda gaz sorunu yasadım huysuz oldukca banyoya koyup yıkıyorum bıraz oda bende rahatlıyoruz
Sab simplex bizim ki.çok.gazlıydı ben bunu kullandım tavsiye.edrim
Benim bebeğim kolikti sabahlaea kadar uyumaz ağlardı o kadar zor bir durum ki anne sütü alıyordu ama mamada veriyordum sma comfort çok iyi gelmişti çünkü sindirimi en kolay mama kolik bebekler için birde relaktaz damla emzirmede ya da mamadan önce veriyordum zaten damla ilaç vs değil bitkisel bebeklerin bağırsakkları tam gelişmediği için laktazı sindiremiyorlar onun emilmesine yardımcı oluyor ayaklarını hep sıcak tuttum karnınadada çok olmamak kaydıyla günde 2 defa max ılık havlu koyardım yüzüstü yatırırrdım rahatlaardı bide ayaklarının altına yprganının altına yani kiraz çekirdeği kemerini ısıtır koyardjm uyuturken bunlar hep geçici çözümlerdi inanılmaz zor bi durum bu gaz meselesi umarım size faydası olur