Merhabalar bebeğimin karnı çok sert oluyor yüzü kıpkırmızı oluyor sancidan en kolay nasıl çıkar bır tekniği var mı klssik yöntemlerle çıkarana kadar çok zaman geçiyor ve ağlıyor
Ben ilk bebeğimin ne yaptıysam olmamıştı sab simplex gaz damlası kullandım hemen etki etmişti çok rahatladı yani bebeğim gazman gibi baya uzun ve sürekli gaz çıkarmıştı damladan sonra
Canım kiraz çekirdeği bel korsesi oluyor bebekler için ebebekte satılıyor istersen Bi onu dene
Bizde ise yaramadı ya
Aldım valla ony o da çok işe yaramadi
Biz plates topunun üzerine oturarak hafif hafif zıplayıp yaylanıyorduk bebeğimi kucağımıza alıp. Başka türlü sakinleşmiyordu maalesef. Çok acı çekiyordu. Kabızlık sorunuda vardı. Sırtına popoda alttan başlayarak yukarı enseye doğru pıt pıt vuruyorduk. Öyle rahatlıyordu. Allah yradımcınız olsun.
Tribudat şurup kullandım doktor tavsiyesiyle çok iyi geldi gaz masajları çok iyi geliyor
Probiyotik kullanın doktora sorup ben de gaz damlası felan kullandım sonunda işe yarayan probiyotik oldu çok şükür bi de I love you masajı yapım hergün
Zeytinyağı ile kasıklarına masaj yap ayaklarını ileri geri götür çek bırak inşallah gazı çıkar
Merhaba prebiyotik hangini kullanmıştınız
Biogia kullandık 8-9 gün kadar kullandım 3-4 gün 5 damla verdim sonra 3 2 1 diyerek bıraktım