Arkadaşlar erkek bebeğim var 12 günlük alt gaz sancısı var ne kadar masajda yapsam damlada versem 2 gündür çıkartamıyor. Sizin uygulayıp hızlı sonuç aldığınız bir uygulama var mı
Ben bol bol masaj yapıp masaj yağı yapıyorum ayakları bol bol hareketleneiriyorum gazı ğatte yakalamak öbemli bide zeytinyağıyda masaj yapıyorum arada Ayak tabanına yapılan masaj bizde çok etkili oldu
Benim kiraz çekirdeği kemeri takıyodım e bebekten temin edebilirsin yada havlu bez ısıtıp bagırsak kısmına koymakta rahatlatıyor
Karın masajı yapıyorum ama çok huzursuz ve ağlıyor. Elim ayağım birbirne dolaşıyor. Tatlı elma yağı iyi geliyor falan diyorlar kullanan var mı
Emzik verip sakinleştirip devam etmeyi deneyebilirsin
Emziği reddediyor malesef. Sizin kullandığınız emziğin markası nedir
Philips avent emziklerinden ozaman sıcak havlu koymayı dene yakmayacak sekilde
Resim atabilirmisiniz. Siizn bebeğinşz kaç günlük
2 aylık suan ama atım emziği
Kullanmadım bsy diyemem bende sakinleşsin diye kullanıyorum
Philips i benim bebeğim reddetmişti midesini bulandırıyor oguruyordu. Bibs emzik aldım onu daha fazla alıyor. Bir de diyafram kısmı dizine gelecek şekilde yatırıp ayaklarından destekleyip sırtına pıt pıt vuruyorum o da güzel gaz çıkarıyor
Ben kullanıyorum canım sabahları 1er damla ayak altına mesaj yapıyorum
Bende kullandım ilk 2 ay acı elma yağı kullandım ama ben
Emziriyorsanız eğer siz de yediklerinize dikkat etmelisiniz. Sizde olan gaz bebeğinize de geçiyor ne yazık ki. Evet biberon tercihi vb diğer her şey göz önünde bulundurulmalı ancak siz de yediklerinize dikkat edin. Yemeklerinize az miktarda kimyon koyarsanız yemeklerin gazını alacaktır
Faydasını gördünüz mü tatlı elma yağının. Karın kısmınada sürülebiliniyor mu
Mama takviyeside yapıyorum. Şuan sütüm biraz yetersiz olduğu için. Gaz yapıcı hiç bir gıdayı tüketmiyorum
biberon seçimi konusunda arkadaşların söylediği gibi değişiklik yapabilirsiniz, bebeğiniz kolik bebek de olabilir doktorunuza da danışmanızda fayda var
2 ay 3 günlük bebegim var gaz perişan ediyor bizi ne yaptıysam çözüm bulamadım uykusunda gazdan inleyerek uyandığı oluyor dalamiyor çözüm varsa bana da bir çare lütfen