Selam kizlar size birsey sormak istiyordum bebek gaz sancisi icin arkadasim clinikid masaj yagini önerdi ben henuz dogum yapmadim sizce almali miyim dogumu mu bekliyim? Siz bu urunu denediniz mi faydasi oldu mu beni aydinlatirsaniz cok sevinirim ![]()
@Pelocano bebeklerde görülen gaz sancısı ve kolik gibi sorunların hafifletilmesinde etkili olan bir üründür. Rezene, adaçayı, papatya ve keten tohumu gibi bitkisel özleri sayesinde bebeğin sindirim sistemini rahatlatır ve gaz çıkışını kolaylaştırır.Stres hormonunu düşürerek bebeğini daha rahat uyumasına yardımcı olur.
Bence alabilirsin ambalaj olarak küçük zaten , genelde 60 ml oluyor. Etkisini görürsün inşaAllah ama gaz için etkili olmazsa bile vegan ve dermatolojik olarak test edilmiş bitkisel içerikli bir ürün masaj yağı olarak kullanırsın ![]()
Bize ilk 20 25 gün gaz damlası önermedi drumuz
Yağ bu karnına ve ayak altına sürünce iyi oluyor. Gaz sorunu varsa bebişte bir bak sende istersen
Masaj yagi olarak kullanmak mantikliymis cok tesekkur ederim ![]()
Olur mu olmaz mi hic bilmiyorum yurt disinda yasadigimiz icinde turkiyeden getirecem su anda firsatim varken cunku burda yok maalesef ben riske atmıym en iyisi ![]()
Bu damla degil masaj yagi ama onu da mi olmaz dedi doktorunuz
Ben evde anason kimyon ve rezene çayını içiyorum aktardan karışım yaptırdım buda gaza iyi oluyor dedi ama bakayım bir masaj yağına
İç iç gaza iyi geliyor
yani masaj yapınca da bebeyle ayrıca bir bağ oluyor dene bir![]()
Umarım hiç gaz problemi çekmezsin ama genel olarak içeriği rahatlatıcı duruyor kendine bile kullanırsın yani alırsan ![]()
2 gündür sarılıktan hastanede yatıyordu bugün taburcu olduk bizde dedim eve gidince bol bol temas etmek istiyorum
ayrı kaldık kızçemle
Ayy gözün aydın geçmiş olsun bizde yattık maalesef… bol bol temas ve emzirme🫶🏻🫶🏻
Emzirmeyi ne kadar süre ile yaptınız
Deniyecm mutlaka ![]()
Evet bizde de rezene yi cok kullanirlar hattan bebek biraz buyuynce cay kasigiyla agzina bile damlatanlat var
Onu bizede dediler ama ben cesaret edemedim birde sarılık için maden suyu damlat dediler gazı alınmış oda bana saçma geldi
Maden duyunu kuzenim denedi 2 cocukta da faydasını gördü ama her bebek bir olmaz tabi ben cesaret edemem acikcasi ya bide ilk bebegim 7 yil sonra gelen bir mucize kiyamam yani ![]()
Aynen bende kıyamıyorum risk almak istemiyorum ya ama bir yandanda fayda var diye düşünüyorum neyse geri durduruyorum kendimi![]()
Simdi korkuyoruz diye kesin birsey olur bosverin ![]()
![]()
Ayy hiç sorma bak banyo yaptırdık bugün iyice sarıp sarmaladım uyuttum uyandı ateşini olçtük her yerinden farklı çıkıyor başladıkmı korkmaya![]()