Gaviskon Duo kullananlar

Merhaba güzel hamiş yoldaşlarim birkacgundur mide yanması bulantısı yüzünden hayat kalitem çok düştü perisandim son haftalar bugün dayanamadım doktor a gittim bana gaviskon verdi ama bire bir olmadigi için gaviskon Duo almak zorunda kaldım eczaci birşey olmaz dedi ama ne biliyim tedirgin oldum hiç aranizda kullanan oldunu yada anlayan

1 Beğeni

Ben kullandım canım ya tadı böyle nane aromalı pek beğenmedim birkaç kez çok aşırı yanmamı olduğunda kullandım onun dışında kullanmadım çok fazla baharatlı yiyeceklerden uzak dur onlar çok yakıyor çünkü çok denedim çünkü bir de fazla kaçırdığı zaman

1 Beğeni

Hep geçiren Elmas salatalık ve yoğurt oldu onları tükettim genellikle mide yanmalarımda son haftalarda artık yani yanma gırtlağımda yani bu kadar acısın hissettiğim zaman artık doktora söyledim o da senin kullandığın o ilacı verdi ama en fazla dediğim gibi iki kere kullandım fazla kullanamam çünkü tabii hiç hoşuma gitmedi

1 Beğeni

Canım benim çok teşekkür ediyorum bende kullanmak istemiyorum ama mecburen bagirsagima kadar vurdu son hafta çok zor geçiyor benim için nasıl geçecek bilmiyorum bugünler Allah bütün gebelere yardım etsin sağlıkla kavusalim inşallah

1 Beğeni

Amin canım en güzel şekilde sağlıcakla kucağına versin inşallah bebeğini bunlar zor geçiyor ama kucağına aldığında bütün o çektiklerin hepsi iyi ki de çekmişim diyorsun

4 ay içtim sıkıntı olmadı

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim ben biraz çekindim ama mecbur kullanacağım

Bence kullan bende kullandım aninda kesiyor cok iyi

1 Beğeni

Hiç bir zararı yok cabım bende kullandım doğum yaptım çok şükür merak etme . Ama tahin yemeni öneririrm sade o daha fayda eder miğdene

1 Beğeni

3 aydır dayanamadığım için sayısını bilmem ama çok fazla içtim gittiğim her yere taşıyorum şuanda gaviscon, gasvin duo, galviks bunlar aynı

1 Beğeni

Çok sağolun kizlar içim rahatladı benim ikinci gebelik ilkinde hiç böyle birşey yaşamadım ilaç kullanacak kadar ama bu bey beni mahvetti bende dün kullandım cidden çok rahatladım okadar boşuna eziyet çektim

İlaç alırken muadilini veriyorsa ilacın belirtin gebe olduğunuzu yanlış bişey vermesin

1 Beğeni

Evet belirttim bizzat

1 Beğeni

O zaman bı sıkıntı olmaz zararlı olacak olsa eczane o riski göze almaz bende yıllardır kullanıyorum doktora da sordum oda şurup olanlar gebelikte kullanmaya müsait hap olanı içmeyin dedi

1 Beğeni

Teşekkür ederim evet bende rahatladım yorumlar sayesinde :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni