Garip olaylar

Merhaba arkadaşlar lütfen yargılamadan dinleyelim fikri olan varsa da paylaşabilir :blush: ben ikinci çocuğu istiyorum eşimde istiyor deniyoruz ve inşallah bu ay regl olmam ilk çocuğa zor sahip olduğumuz için belki bu tedirginliği yaşıyorum ama bilemiyorum garip gelen rüyamı da anlatmak istiyorum rüyamda adet olduğumu gördüm ve peceteyle temizleyemeyince klozete oturdum ve ablamla annem geldi annem kanlı peceteleri görünce pek hoşnut olmamıştı rüyanın halen etkisindeyim googleye yazdım ama çok bişey anlamadım ve kimileri rüyanın tersi çıkıyor regl olmazsın kimileri de regl olcaksin vs yaziyo kafam hala orada takılı

Kötü düşünme bilinç altı görmüşsün çok düşündüğümden dolayi

Güzelim ben her kan gördüğümde sabah uyandığımda mutlaka regl olurdum yani anlardım Kırmızıların geleceğini Annemdede bu durum aynıydı inşallah senin tam tersi olurda hamiş kalırsınn​:palms_up_together:t2::growing_heart:

Bizim burda rüya da kan gördüysen rüya bozulur gerçek olmaz diyorlar abla. Çok düşündüğün için de bilinç altına işlemiştir o yüzden de böyle bir rüya görmüş olabilirsin canını sıkma stres yapma inşallah regl olmazsın inşallah hamilesindir​:heart_hands:t2: