Selam kızlar bir kaç gündür kasık bölgemde sızıya benzer sanki adet olacakmışım gibi bir his var. Kokulara duyarlılığım arttı ara ara baş dönmem oluyor. Bebeğim 8 aylık doğumdan sonra da adet görmedim o sebepten takip edebildiğim bir takvimim yok. P. tesi günü gebelik testi alacağım. Korunuyoruz aslında ama içime bir kurt düştü işte bi kere ![]()
Korunuyorsanız birde süt koruması olur bende oğlum 10 aylığa kadar adet olmadım korkma süt üstü derler korunuyorsanız korkma
Ay hayırlısı olsun inşallah hadi bakalımm canım ![]()
![]()
Ay hadi inşallah ![]()
Aynen valla hayırlısı neyse o olsun. İstiyorum ama vakti var daha ![]()
@Esma Hayırlısı olsun hakkınızda ![]()
![]()
Süt koruma diye bir olay yok bilimsel olarak ve etrafımda da zaten 4 aylık -6 aylık bebeği varken hamile kalan çok kişi var ![]()
Ben korunmadan ilişkiye girdim düzenli adet oluyordum oğlum 5 aylık kasıklarım da dediğin gibi ağrılarım var 27 i reql başlangıcm inşaAllah reql olurum hamile kalmam![]()
![]()
E etti benim çok yakın arkadaşım vardı ilk bebeği oldu 40 li iken ilişki yaşamışlar toparlanmış arkadaşım biraz bebeğin 40 çıktı 3 4 haftalık hamile kaldı
Amaninnn ![]()
Rabbim istedikten sonra sen istediğin kadar korunn Gine veriyor rabbim
Orası tabiki öyle
@Nagihan_40
Kayınvalidem 2 buçuk ay sonra gebe kalmış. Yok gerçekten sütün koruma olayı. Arkadaşım çocuğu 1 yaşındayken gebe kaldı.
Süt bencede korumuyor benimde kuzenim kızı 9 aylık hamile kaldı ![]()
Evet zaten bende olabildiğini söyledim
Sütün korumasına güvenmek hata olur tek başına. Biz de güvenmiyorduk zaten. Konuyu açarken yazdıklarım ilk gebeliğimde yaşadıklarımla benzer bide. Ondan işkillendim zaten ben de ![]()
Korunuyorsan korkma kız ![]()
![]()
![]()
Ben de merak ettim bak ![]()
Süt koruma hikayesi ploraktin yani süt hormonu normalinden yüksek olanlar için gecerli yuzde 60 koruyor evet ama sadece ilk 3 ve ya 6 ay koruyor sonrasi yine sikinti benim yuksek ben doğumlarimdan 1 bucuk sene sonra adet görmeye başliyorum ama yinede korunuyorum tabi
Haberdar ederim çiçeğim ![]()
Dogumdan hemen sonra hemen ilaca basla asla guvenme dedi ebem