Selam kızlar bir kaç gündür kasık bölgemde sızıya benzer sanki adet olacakmışım gibi bir his var. Kokulara duyarlılığım arttı ara ara baş dönmem oluyor. Bebeğim 8 aylık doğumdan sonra da adet görmedim o sebepten takip edebildiğim bir takvimim yok. P. tesi günü gebelik testi alacağım. Korunuyoruz aslında ama içime bir kurt düştü işte bi kere
Korunuyorsanız birde süt koruması olur bende oğlum 10 aylığa kadar adet olmadım korkma süt üstü derler korunuyorsanız korkma
Ay hayırlısı olsun inşallah hadi bakalımm canım
Ay hadi inşallah
Aynen valla hayırlısı neyse o olsun. İstiyorum ama vakti var daha
@Esma Hayırlısı olsun hakkınızda
Süt koruma diye bir olay yok bilimsel olarak ve etrafımda da zaten 4 aylık -6 aylık bebeği varken hamile kalan çok kişi var
Ben korunmadan ilişkiye girdim düzenli adet oluyordum oğlum 5 aylık kasıklarım da dediğin gibi ağrılarım var 27 i reql başlangıcm inşaAllah reql olurum hamile kalmam
E etti benim çok yakın arkadaşım vardı ilk bebeği oldu 40 li iken ilişki yaşamışlar toparlanmış arkadaşım biraz bebeğin 40 çıktı 3 4 haftalık hamile kaldı
Amaninnn
Rabbim istedikten sonra sen istediğin kadar korunn Gine veriyor rabbim
Orası tabiki öyle @Nagihan_40
Kayınvalidem 2 buçuk ay sonra gebe kalmış. Yok gerçekten sütün koruma olayı. Arkadaşım çocuğu 1 yaşındayken gebe kaldı.
Süt bencede korumuyor benimde kuzenim kızı 9 aylık hamile kaldı
Evet zaten bende olabildiğini söyledim
Sütün korumasına güvenmek hata olur tek başına. Biz de güvenmiyorduk zaten. Konuyu açarken yazdıklarım ilk gebeliğimde yaşadıklarımla benzer bide. Ondan işkillendim zaten ben de
Korunuyorsan korkma kız
Ben de merak ettim bak
Süt koruma hikayesi ploraktin yani süt hormonu normalinden yüksek olanlar için gecerli yuzde 60 koruyor evet ama sadece ilk 3 ve ya 6 ay koruyor sonrasi yine sikinti benim yuksek ben doğumlarimdan 1 bucuk sene sonra adet görmeye başliyorum ama yinede korunuyorum tabi
Haberdar ederim çiçeğim
Dogumdan hemen sonra hemen ilaca basla asla guvenme dedi ebem