Galiba hamileyim 😱

Selam kızlar bir kaç gündür kasık bölgemde sızıya benzer sanki adet olacakmışım gibi bir his var. Kokulara duyarlılığım arttı ara ara baş dönmem oluyor. Bebeğim 8 aylık doğumdan sonra da adet görmedim o sebepten takip edebildiğim bir takvimim yok. P. tesi günü gebelik testi alacağım. Korunuyoruz aslında ama içime bir kurt düştü işte bi kere :woman_facepalming:t3:

2 Beğeni

Korunuyorsanız birde süt koruması olur bende oğlum 10 aylığa kadar adet olmadım korkma süt üstü derler korunuyorsanız korkma

1 Beğeni

Ay hayırlısı olsun inşallah hadi bakalımm canım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ay hadi inşallah :rose:

Aynen valla hayırlısı neyse o olsun. İstiyorum ama vakti var daha :heart:

1 Beğeni

@Esma Hayırlısı olsun hakkınızda :pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Süt koruma diye bir olay yok bilimsel olarak ve etrafımda da zaten 4 aylık -6 aylık bebeği varken hamile kalan çok kişi var :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ben korunmadan ilişkiye girdim düzenli adet oluyordum oğlum 5 aylık kasıklarım da dediğin gibi ağrılarım var 27 i reql başlangıcm inşaAllah reql olurum hamile kalmam​:expressionless::expressionless:

1 Beğeni

E etti benim çok yakın arkadaşım vardı ilk bebeği oldu 40 li iken ilişki yaşamışlar toparlanmış arkadaşım biraz bebeğin 40 çıktı 3 4 haftalık hamile kaldı

2 Beğeni

Amaninnn :upside_down_face:

1 Beğeni

Rabbim istedikten sonra sen istediğin kadar korunn Gine veriyor rabbim

1 Beğeni

Orası tabiki öyle :heart: @Nagihan_40

Kayınvalidem 2 buçuk ay sonra gebe kalmış. Yok gerçekten sütün koruma olayı. Arkadaşım çocuğu 1 yaşındayken gebe kaldı.

3 Beğeni

Süt bencede korumuyor benimde kuzenim kızı 9 aylık hamile kaldı :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Evet zaten bende olabildiğini söyledim

1 Beğeni

Sütün korumasına güvenmek hata olur tek başına. Biz de güvenmiyorduk zaten. Konuyu açarken yazdıklarım ilk gebeliğimde yaşadıklarımla benzer bide. Ondan işkillendim zaten ben de :smiling_face:

1 Beğeni

Korunuyorsan korkma kız :grin::grin::grin:

Ben de merak ettim bak :joy:

1 Beğeni

Süt koruma hikayesi ploraktin yani süt hormonu normalinden yüksek olanlar için gecerli yuzde 60 koruyor evet ama sadece ilk 3 ve ya 6 ay koruyor sonrasi yine sikinti benim yuksek ben doğumlarimdan 1 bucuk sene sonra adet görmeye başliyorum ama yinede korunuyorum tabi

1 Beğeni

Haberdar ederim çiçeğim :heart:

1 Beğeni

Dogumdan hemen sonra hemen ilaca basla asla guvenme dedi ebem

1 Beğeni