Merhaba kızlar, konularda iç çamaşırlı fotoğraflar paylaşılıyor zaman zaman. Kanama, akıntı vs görüntülerinin olduğu. Bu tür fotolar paylaşmayalım lütfen. Çünkü kimse bunları görüp maruz kalmak zorunda değil.
Sizi endişelendiren bir kanama, akıntı vs bir şey olduğunda lütfen hemen doktorunuzla iletişime geçin. Burada yazılanlar sizi yanlış yönlendirebilir. Bu tamamen sizin ve bebeğinizin sağlığı için yasaklanmıştır. Forumda fotoğraflı iç çamaşırlı, peçeteli konu açmayın lütfen.
Kesinlikle katilyorum bu cok ozel bir durum buraya atana kadar doktorunuza gidin yada danışın bu kadar rahat olunmasını kabul edemiyorum gormek zorunda degiliz
Aynı şekilde bende katılıyorum inanın ki konuyu açınca direk kaydırıyorum midem bulanıyor herkesin başına gelebilir benim de başıma gelebilir Allah göstermesin ama gerçekten midem bulanıyor bence de buraya atmayın çektiğiniz resmi doktora gösterseniz enazından kesin bilgi edinirsiniz burda kimse doktor değil sonuçta
Kesınlıkle bu konuya dokunmanız çok ıyı oldu . Biz kımsenın iç Çamaşırını yada akıntılı seylerını görmek zorunda degılız . En ıyıısı doktorunuza danışmak . Bu konudakı hassasiyetiniz için tşk