Soru sormama rağmen kimse dönüş yapmadı sanırım sürekli yazanlara cevap geliyor üzüldüm kullanmama gerek kalmadı
Kusura bakmayın lütfen o kadar konu içinde gözden kaçmış olabilir ne sordunuz yardım edebilirsem edeyim lütfen böyle düşünmeyin
gercekten boyle dusunmeyin lutfen gozumuzden kacmis olabilir yoksa burda oyle surekli yazanlara cevap veriliyor diye bisey burda herkese cevap verilir
Bence çok güzel konular açmışsınız bazen ileri günlerde konu ön plana gelebiliyor büyük ihtimalle arada kaynamış
Bazen konuları birleştiriyorlar o zaman bence sorular ya da yazılanlar biraz kaynıyor. Soru geliyor hemen bir yere taşınıyor soru, o konuda o soruya ulaşmak zorlaşıyor. Belki öyle bir şey oldu arkadaşımıza da
Canım cevap veriliyor ondan sonra taşınıyor aynı konuysa ama bu arkadaşin konusuna kimse cvp vermeyince arkada kalmış galiba
Bilmiyorum leyluş olabilir daha iyi bilirsiniz siz uygulamayı ben çok tecrübeli değilim. Fikir sadece
Yok canım sen bizden daha iyisin
Aynı şeyi bende düşünüyorum. Ciddi bi şey yazınca bi kaç kişi anca cevap veriyor. Saçma sapan şeyler olunca millet üşüşüyor, ilginç
Bak görmemişler geçen konunu sabitledim ne çok yorum geldi hepimiz sizi seviyoruz