Forumda demekki artık kimse yok

Soru sormama rağmen kimse dönüş yapmadı sanırım sürekli yazanlara cevap geliyor üzüldüm kullanmama gerek kalmadı

2 Beğeni

Kusura bakmayın lütfen o kadar konu içinde gözden kaçmış olabilir ne sordunuz yardım edebilirsem edeyim lütfen böyle düşünmeyin

1 Beğeni

gercekten boyle dusunmeyin lutfen gozumuzden kacmis olabilir yoksa burda oyle surekli yazanlara cevap veriliyor diye bisey burda herkese cevap verilir

3 Beğeni

Bence çok güzel konular açmışsınız bazen ileri günlerde konu ön plana gelebiliyor büyük ihtimalle arada kaynamış :pleading_face:

1 Beğeni

Bazen konuları birleştiriyorlar o zaman bence sorular ya da yazılanlar biraz kaynıyor. Soru geliyor hemen bir yere taşınıyor soru, o konuda o soruya ulaşmak zorlaşıyor. Belki öyle bir şey oldu arkadaşımıza da

1 Beğeni

Canım cevap veriliyor ondan sonra taşınıyor aynı konuysa ama bu arkadaşin konusuna kimse cvp vermeyince arkada kalmış galiba

Bilmiyorum leyluş olabilir​:smiling_face_with_tear: daha iyi bilirsiniz siz uygulamayı ben çok tecrübeli değilim. Fikir sadece

1 Beğeni

Yok canım sen bizden daha iyisin :kissing_heart:

1 Beğeni

Aynı şeyi bende düşünüyorum. Ciddi bi şey yazınca bi kaç kişi anca cevap veriyor. Saçma sapan şeyler olunca millet üşüşüyor, ilginç

2 Beğeni

Bak görmemişler geçen konunu sabitledim ne çok yorum geldi hepimiz sizi seviyoruz