admin
Aralık 25, 2022, 2:07ös
1
Mucize Anne Forum’a Hoş Geldin!
Forumu kullanabilmeniz için uygulama kayıt bilgileri dışında ayrıca bir üyelik oluşturmanız gerekiyor. Üyelik oluştururken geçerli bir e-posta adresi girmelisiniz. Kayıttan sonra girilen e-postanızın doğrulanmasını isteyen bir mail alacaksınız. Maildeki linkle tıklamanız gerekiyor.
Nasıl Kayıt Olunur?
Sayfanın üst sağ köşesinde bulunan Giriş Yap butonuna dokunun. Veya bunu tıklayın
Açılan sayfanın altında yer alan “Hesabınızı oluşturun” dokunun.
Bu sayfada istenen bilgileri girin. Girdiğiniz e-mail adresinin doğru olduğuna dikkat edin. Yoksa kayıt tamamlanmaz!
Hala sorun yaşarsanız iletisim@mucizeanne.com ’a mail göndermeniz yeterli. İyi forumlar…
2 Beğeni
Yok bende giris yap yapamadım yaa
Elif8
Mart 1, 2024, 9:13ös
7
Bende bı turlu yazamiyorum giriş olmuyo
admin
Mart 2, 2024, 6:52öö
8
Buraya yazabiliyorsan artık her yere yazabilirsin. Sadece çok kısa cevaplar olmamalı.
Cansu
Mart 2, 2024, 7:33öö
9
Merhaba @Elif8 hoşgeldiniz
admin
Mart 2, 2024, 8:26ös
11
Merhaba aramıza hoş geldin canım
Ben forumda yorum yapamıyorum
admin
Mart 5, 2024, 12:28ös
13
Buraya yazarak aslında bir yorum yapmış oldun. Diğer tüm konularda da benzer şekilde yazabilirsin.
2 Beğeni
Bana yardım edin google də hesab var ama uygulamanin kendisinde hala bu hesab açılmıyor ne yapa bilirim yardimmm
admin
Haziran 2, 2024, 8:46öö
15
Sol üst köşede giriş yazan bölüme kullanıcı adını ve şifreni girerek oturum açabilirsin. Şifreni hatırlamıyorsan şifremi unuttum seçebilirsin
1 Beğeni
Bahar86
Ağustos 13, 2024, 11:29öö
16
@admin cim rica etsem bana özelden ulaşabilir misin teknik bir sorun yasıyorum
Bende olamıyorum foruma kayıt
admin
Ekim 12, 2024, 1:11ös
18
Merhaba aramıza hoşgeldin canım bunu yazabildiğine göre kayıt olmuşsun demektir
Nasıl kayıt olucaz foruma
admin
Ekim 12, 2024, 9:41ös
20
Sen foruma zaten kayıtlısın, olamasan buraya “Nasıl kayıt olucaz foruma” yazamazdın.