📍Folis Asit Kullanımı Hakkında

Merhabalar, size bir şey danışacağım sevgili anneler :sparkling_heart::bouquet: Ben hamile kalmayı düşündüğümde doktoruma gidip genel olarak kan değerlerime baktırdım magnezyum ve demir takviyeleri kullandım o dönem doktorum folik asit te başlattı, düzenli bir şekilde bitene kadar kullandım 2 ay boyunca, yaklaşık 1 aydır kullanmıyorum şimdi 5+6 haftalık hamileyim doktordan tekrar folik asit istedim ama gerek olmadığını söyledi, sen önce başladığın için rezervler doludur dedi ama kiminle konuşsam ilk 3 ay kullanmalısın diyor sizin düşünceleriniz nedir kullanılmalı mı başka bir doktora mı danışmalıyım :woman_shrugging:t2::face_with_hand_over_mouth::pregnant_woman:

2 Beğeni

Bazı doktorlar gerek görmüyo bazıları kesinlikle kullanılmalı diyor, bazıları multivitamin veriyo içinde folik asitte oluyo Doktorunuz ile güven meseleesi çok önemli bence eğer kafanıza yatmayan bişeyler varsa doktorunuzu değiştirin, benimde ilk baştaki doktorum vitamin karşıtıydı ama her gittiiğimde aklımda soru işareti oluyodu hamilelik yeterince stresli o yüzden değişim yoluna gittim aa evet bu doktor ne derse güveniyorum dediğim doktoru bulmak için 3 doktor değiştirdim şimdi içim rahat

2 Beğeni

@SEB Çok güzel anlatmış, ben de katılıyorum onun dediklerine

1 Beğeni

@Elifleyim hanım da benzer konu hakkında soruları var tanışmak ister misiniz

1 Beğeni