Merhaba 6 haftalık hamileyim doktorum folidays verdi ama ben folibol kullaniyorum bi sıkıntı olur mu ?
İçerik aynı olduğu sürece sorun olacağını sanmıyorum. Folik asit ile birlikte başka vitaminler de varsa içeriklerini kontrol etmende yarar var
Teşekkür ederim bi kontrol edeyim
Aramıza hoşgeldin @Kader hamileliğin hayirli olsun icerikleri ayni oldugu icin bi problem olmaz sanmıyorum canim
Hosbuldum cok teşekkürler ilginiz icin
Rica ederiz her soruyu sorabilirsiniz
Aramıza hoşgeldin @Kader
Gebeliğin hayırlı olsun
Farklı isimler ama genelde içerik aynı. Bir problem olmaz
Cok tesekkur ederim internette arastrdm biraz icime kurt dustu o yuzden burdan sormak istedim kullanmaya devam o zaman
Merhaba Kader, hayırlı uğurlu olsun Bende araştırmalarla mikrogram kullanılması gerektiğini öğrenip folbiol yerine folidays almıştım. Ama aynı zamanda tiroidimde olduğu için folidays içeriğindeki iyot ilaçlarla beraber tiroidi sıfırladı Eğer tek folik asit olarak ise kullanmaya devam et ama arkadaşların dediği gibi başka vitaminlerde var ise araştır.
Bende folbiol kullandım sağlık ocağında vermişlerdi özelde doktora gittim kullanmamı kesti. Yüksek miktarda olduğu için Allah göstermesin bebekte sorun olacağını söyledi kesti ilacı. Genesis maks kullandım birde başka vardı adını unuttum. 400 mg yeterliymis fazlası zarar
Merhaba @Kader hoşgeldiniz ben folidoce kullanmıştım
Evet bende bundan kaynaklı kullanmadım folbiolu. Şimdi de doktorum yarım almamı söyledi ama haftada mı günde miydi onu hatırlamıyorum
Bilmeden 2 ay kullandım malesef takipli özel hastaneye doktor a gidince hemen bırak dedi
Neyse ki fark edildi öyle düşünelim
Merhaba tesekkur ederim Suan sadece folikasit olarak vitamin daha sonra vericem dedi 2 hafta snra kontrolum var ben yine doktoruma sorarm
Bnde tekrar sorup ona gore kullanirim artik teşekkürler
Merhaba hosbuldum teşekkürler
Hoşgeldiniz bu arada rica ederim. Sorun sizde doktorunuz tam bilgi verir
Valla içimde hep bir korku kalmadı değil
Bende mg yüksek diye hemde araştırmalarımda hep yan etkileri görenleri okuyunca hiç kullanasım gelmiyor ne yalan söyleyeyim