Kullanmayı kaçıncı haftada bıraktınız?
Yanlış hatırlamıyorsam 16. haftada bıraktırmıştı doktorum canım
İlk 3 ay kullandık
İlk üç ay kullandım bende
Banada 3 ay kullan dediler sağlık ocağı da şu haftaya kadar kullan dedi hatırlamıyorum ben hala kullaniyorum bıraksam mı
Son adet tarihin ne hesaplayalım
Normalde 3.2.2023
Ama asıl sayılan şuan 8.2.2023 olması gerekenden gerideymis biraz
Haftaya pazartesi tam 3 ay olmuş oluyor. Haftaya pazartesi bırakabilirsin. Doktoruna da bırakıyorum diye bilgi vermelisin. Haftaya zaten randevun var
Ohh iyi bari korkuyordum bişey olur mu diye teşekkür ederim
ilk 3 ay kullandım sonra bıraktım
Neden doktorlar bazı hamilelerde 9ay boyunca folik asiti kullanmayı öneriyor ama bazıları da ilk 3 ay yeterli diyor
Ben 27. Haftamda hala kullanıyorum doktorum 9 ayda kullanmamı öneriyor bebek için faydalı olduğunu söyledi
@Nergiz13 @Pinar folik asitten sonra vitamine geçtik vitaminin içinde de biraz vardı ama prospektüsü yok dozu ne kadar bilmiyorum
Folicedoz 3 ay Kullandım (folik asit)
Pregnom (vitamin hapı)
İlk 3 ay normal vitaminlerden ayrı olarak folik asit kullanılıyor, 3 aydan sonra da folik asit kesiliyor ki yeni verilen vitaminlerin içinde folik asit olduğu için canım. Folik asit beyin gelişimi için çok faydalı bir şey ama fazla kullanımı da bebekte birtakım sıkıntılara yol açabiliyor. Çünkü dediğim gibi 3. aydan sonra verilen vitaminin içinde zaten folik asit var, bir de başka bir folik asit kullanılınca bebeğe fazla geliyor haliyle. Herşeyin fazlasının zararlı olduğu gibi folik asit de dozunda alınmalıdır. Bu konuda birçok profesörden fikir almış biri olarak açıklamak istedim. Elbette her doktorun da fikri farklıdır, saygı duyarım
anladım teşekkürler
Benim doktorum 13.haftada biraktirdi.
- Ayda bıraktım
Merhaba kizlar bugün doktora gittim ilk kontrolüm için . Folik asit hiç kullanmadım yeni kullanacağım. Reçete ile verilmiyor mu folik asit doktor bana direk hangisini alacağımın broşürünü verdi alırsın dedi. Sizde de böyle mi oldu yoksa reçete ile yazılıyor mi
Bende bebek düşündüğüm için sağlık ocağı senin gibi bir kağıt verdi eczaneden aldım devlet karşılamıyormuş ve 210tl gibi bir ücret verdim. Bebek olsa canı sağolsun 9 ayda kullan derlerse alrıımda hadi 1 ay kullandım bebek olmadı 2. Ayda mı alcam neyse bittince bakıcam artık