12 hFtadan sonrs birakiliyor 11 haftada cocuk norotupleri kapaniyormus ben duzenlide icmedim cok bulanti yapti ama 12 birakiliyor
Bence ala yeterli ben bir kutu bile icemedim
Bende 3 ay normal folik asit kullandım. Şuan 8 aylığım. 3 aydan sonra düzenli sürekli bunu kullandım vinalac hala daha kullanıyorum
Doktora bende bulantı yapıyor dedim o ilaçtan değil kendi bulantın dedi
Yok ilactan be
folik asit iceriyinde yan etkisinde yaziyor bulanti suan vitamine gectim ondada iceriginde folik var oda bulanti yapiyor icmedigimde bulantim yok![]()
Ben daha 6+5 haftalığım geçen hafta gttiğimde 2 hafta daha kullan bırak demişti ama ben yine de kutuyu bitirmek istiyorum biraz garanticiyim de ![]()
Çok erken bırak demiş sanki
3 ay kullandırıyolar
Doktora ulaşa bildim 1 kutu daha alıp onu bitirip öyle bırakcaksın dedi benim şuan haftam 11+5 sana çok erken bıraktırıyor ozaman
Valla fazlasi zarar ben hic icmedim nerrdeyse 16 tane hap icmisim bukantim cok oluyordu yine sizler bilirsiniz
Bende anlamadım neden bu kadar erken bırak dediğini
Ben 15+6 haftalığım Vifolic kullanyrm doktorum devam et dedi bırakmalym bu ilacı kullanan varmı?
bu vitamin sadece folik asit degil bu multivitamin canim folik asit sadece tek folik olarak geciyor ve ilk 3 ay kullaniyorsun 3 aydan sonra diger vitaminlere basliyorsun bende vinelac kullaniyorum bebek dogana kadar devam edilmesi gerekiyor yani ilk 3 ay ben folik asit ictim ondan sonra hic ara vermeden bu vitamini ictim mukemel bir multivitamin al ve devam et dr unda oyle diyecek zaten
Ben 19+6 dayım halen kullanıyorum folik asiti. Kontrole gittikçe doktorum sürekli yazıyor
Ben 21. Haftadayım 12. Haftadan beri VİNALAC kullanıyorum. Doktor bırakmayacaksın dedi. Ne zararı varmış da fazla kullanmak zararlı yazmış arkadaş ? Öğrenebilir miyim ???
Benim dpktorumda 3 ay kullanicaz dedi seninki niye erken biraktiriyor acaba
İnanın bende anlam veremedim bırakmakta istemiyorum çünkü 12 haftaya kadar kullanmak gerektiğini duymuştum. Olmazsa başka bir doktora danışacağım
Bana bunu verdiler ama ilk çocuğumda bende öyle hatırlıyorum tek folik asit kullandığımı bu dokturum vinalac verdi 1 kutu daha kullanıp bırakcakmışım sonra başka ilaç yazcam dedi ne yazcak bilmiyorumda haftaya gittiğimde sorup araştırcam
bence dogum yapana kadar vinelac kullan birakma canim cunku cok iyi bir multivitamin