Merhaba anneler 5haftalik hamileyim folik asit verdi doktor hergunmu kullaniliyo
Evet her gün aynı saatte alirsan cok daha etkili olur, sağlıcakla kucağına almak da nasip olsun inşaALLAH
Amin teşekkür ederim
Aç karnına oneriolar ben aç karnına alıyorum tokta alinabilir
Canım hangi folik asiti kullanıyorsun ben folidoce diye bir folik asit var çok iyi öneriyorlar da çocuğun gelişimine çok çok yardımcı oluyor ve günde bir defa aç karnına sabah içiyorsun yani onu alabilirsin aslında doktorlarda folik asit olduğu için bir değişiklik yapmayacaklardır güzel yani ben kullanıyorum hala da kullanıyorum ikinci paketim
Evet benim doktorumda bunu yazdı bana devlet karşılamıyomuş bu ilacı birazda pahalı açıkcası eczacıma sordum bi fark varmı diğerlerinden diye bunun içinde iyot var en önemliside o zaten diğerleri pekte işe yaramıyo dedi aldım bende bi paketin yarısına geldim . Bende sabahları aç karnına içiyorum
Evet çok iyi bebek için gelişimi için diğerleri fazla gelişim açısından iyi sayılmaz ama bu güzel
Banada ondan verdiler kaç aya kadar kullaniliyo
Ben de kullanıyorum her gün belırledıgım saatte .
Teşekkürler bilgi için bana tok karna dedi eczacı ama
Evet o yüzden bende tok kullanıyorum
Bende ocean kullanıyorum canım aç karnına alıyorum sen açmı tokmu kullaniyorsun ?
Ben tok karnına alıyorum
Doktor nezman dur derse kullaniyorum herzmanda belirtiyorum doktoruma kullanmaya devam et diyor
Bende aç karnına kullanıyorum daha faydaliymis bebege
Evet biraz mide bulantısı yapıyor ama ilaçtan kaynaklı değil şu içtiğim için aç karnina oyuzden bulantı yapabiliyor