Folik asit kullanımını doktorunuz ne zaman kesmenizi onerdi

11+1 haftadayim doktorum folik asidi kesebilecegimi söyledi kan yapıcı ilaç verilecekmis . Sizler neler yaptınız bu konuda doktorunuz ne önerdi :pray::hatching_chick:

Ben de 16. Haftada folik asiti kestim
Demir, d vitamini ve vitamin hapına başladım
31.haftada vitamin ve d vitaminini kesti
Şuan sadece oksapar ve demir ilacı kullanıyorum

1 Beğeni
  1. Hafta dedi bana 11 de olduğu mu söyledim bir şey olmaz dedi sekreteri ordan sorup. Birde ben gebe oldugumu öğrenince kullanmaya başladım bir sorun olmaz değil mi​:pray: @Cansu
1 Beğeni

Sorun olmaz. :smiling_face_with_three_hearts::innocent:

1 Beğeni

İnşallah inşallah :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom::heart::hatching_chick::hatching_chick: çok teşekkür ederim @Cansu

1 Beğeni

Benimde 11-12 haftada folik asiti kesti decavite başladık sanırım doğuma kadar o kocaman vitamini yutmak zorundayım

1 Beğeni

Nasıl bir ilaç verecek bilmiyorum daha 14 temmuz da kontrol üm :person_facepalming: yazacağım inşallah belli olunca @Eda

Sanırım bu süreç standart ilerliyor tanıdıklarıma da folik asit sonrası decavit vermiş sonra d vitamini ve 16. Hafta sonrası demir takviyesiyle devam ediyoruz

1 Beğeni

Heycanla kontrol günümü bekliyorum ne önerecek ne yapacağız bebeğimi de merak ediyorum büyümüş mü ne durumda çok heycanliyim​:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::hatching_chick::cherry_blossom::purple_heart: @Eda

1. Haftada kestik diger vitaminleri kullandm
1 Beğeni

Demek genelde 11 ve 12.haftadan sonra kesilmiş folik asit. Başlarda bilmiyordum HCG testi yaptığımda gebeliğim kesinleşince sağlık ocağındaki doktor yazmıştı. Özelden doktora gittiğimde folbiol u kesmemi istedi yüksek dozda olduğundan 400mcg önermişti 30 gündür 400 mcg alıyordum folik asidi @Zeyno

Bende senin gibiyim ultrason günü gelse de bebeğimi görsem diye bekleyip duruyorum büyüdükçe ultrason fotolarına bakmak daha bi heyecan veriyor :four_leaf_clover:

2 Beğeni

Öyle yaaaaaa çok heycanliyim :hatching_chick::hatching_chick::smiling_face_with_tear::purple_heart::purple_heart: minik civcivim nasıl acaba büyümüş müdür biraz daha durumu nasıl çok merak ediyorum. Ultrason resimleri de inşallah hemen solmaz onları saklıyorum hatıra olsun diye​:purple_heart::purple_heart::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick: @Eda

Kaç haftalıksın :smiling_face:

1 Beğeni

11+2 olduk bugün :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: sizin kaç kaftalik bebeğiniz :hatching_chick: @Eda

Maşallah :smiling_face_with_three_hearts: biz de 17+4 olduk zaman hem hızlı hem yavaş Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Maşallah :smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick: amin amin coook amin @Eda Allah isteyen herkese bu güzel heyecani nasip etsin inşallah :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

2 Beğeni

Amiinnn inşallah burada birbirini anlayan insanlarla olmak da Allah’ın bir nimeti iyi ki varsınız :cherry_blossom:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim sizlerde iyiki varsınız @Eda :cherry_blossom::cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom::cherry_blossom::hibiscus::hibiscus:

1 Beğeni