11+1 haftadayim doktorum folik asidi kesebilecegimi söyledi kan yapıcı ilaç verilecekmis . Sizler neler yaptınız bu konuda doktorunuz ne önerdi ![]()
![]()
Ben de 16. Haftada folik asiti kestim
Demir, d vitamini ve vitamin hapına başladım
31.haftada vitamin ve d vitaminini kesti
Şuan sadece oksapar ve demir ilacı kullanıyorum
- Hafta dedi bana 11 de olduğu mu söyledim bir şey olmaz dedi sekreteri ordan sorup. Birde ben gebe oldugumu öğrenince kullanmaya başladım bir sorun olmaz değil mi
@Cansu
Sorun olmaz. ![]()
![]()
İnşallah inşallah ![]()
![]()
![]()
![]()
çok teşekkür ederim @Cansu
Benimde 11-12 haftada folik asiti kesti decavite başladık sanırım doğuma kadar o kocaman vitamini yutmak zorundayım
Nasıl bir ilaç verecek bilmiyorum daha 14 temmuz da kontrol üm
yazacağım inşallah belli olunca @Eda
Sanırım bu süreç standart ilerliyor tanıdıklarıma da folik asit sonrası decavit vermiş sonra d vitamini ve 16. Hafta sonrası demir takviyesiyle devam ediyoruz
Heycanla kontrol günümü bekliyorum ne önerecek ne yapacağız bebeğimi de merak ediyorum büyümüş mü ne durumda çok heycanliyim![]()
![]()
![]()
![]()
@Eda
- Haftada kestik diger vitaminleri kullandm
Demek genelde 11 ve 12.haftadan sonra kesilmiş folik asit. Başlarda bilmiyordum HCG testi yaptığımda gebeliğim kesinleşince sağlık ocağındaki doktor yazmıştı. Özelden doktora gittiğimde folbiol u kesmemi istedi yüksek dozda olduğundan 400mcg önermişti 30 gündür 400 mcg alıyordum folik asidi @Zeyno
Bende senin gibiyim ultrason günü gelse de bebeğimi görsem diye bekleyip duruyorum büyüdükçe ultrason fotolarına bakmak daha bi heyecan veriyor ![]()
Öyle yaaaaaa çok heycanliyim ![]()
![]()
![]()
![]()
minik civcivim nasıl acaba büyümüş müdür biraz daha durumu nasıl çok merak ediyorum. Ultrason resimleri de inşallah hemen solmaz onları saklıyorum hatıra olsun diye![]()
![]()
![]()
![]()
@Eda
Kaç haftalıksın ![]()
11+2 olduk bugün ![]()
![]()
sizin kaç kaftalik bebeğiniz
@Eda
Maşallah
biz de 17+4 olduk zaman hem hızlı hem yavaş Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin ![]()
Maşallah ![]()
amin amin coook amin @Eda Allah isteyen herkese bu güzel heyecani nasip etsin inşallah ![]()
![]()
![]()
![]()
Amiinnn inşallah burada birbirini anlayan insanlarla olmak da Allah’ın bir nimeti iyi ki varsınız ![]()
Çok teşekkür ederim sizlerde iyiki varsınız @Eda ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()