11+1 haftadayim doktorum folik asidi kesebilecegimi söyledi kan yapıcı ilaç verilecekmis . Sizler neler yaptınız bu konuda doktorunuz ne önerdi
Ben de 16. Haftada folik asiti kestim
Demir, d vitamini ve vitamin hapına başladım
31.haftada vitamin ve d vitaminini kesti
Şuan sadece oksapar ve demir ilacı kullanıyorum
- Hafta dedi bana 11 de olduğu mu söyledim bir şey olmaz dedi sekreteri ordan sorup. Birde ben gebe oldugumu öğrenince kullanmaya başladım bir sorun olmaz değil mi
@Cansu
Sorun olmaz.
İnşallah inşallah çok teşekkür ederim @Cansu
Benimde 11-12 haftada folik asiti kesti decavite başladık sanırım doğuma kadar o kocaman vitamini yutmak zorundayım
Nasıl bir ilaç verecek bilmiyorum daha 14 temmuz da kontrol üm yazacağım inşallah belli olunca @Eda
Sanırım bu süreç standart ilerliyor tanıdıklarıma da folik asit sonrası decavit vermiş sonra d vitamini ve 16. Hafta sonrası demir takviyesiyle devam ediyoruz
Heycanla kontrol günümü bekliyorum ne önerecek ne yapacağız bebeğimi de merak ediyorum büyümüş mü ne durumda çok heycanliyim @Eda
- Haftada kestik diger vitaminleri kullandm
Demek genelde 11 ve 12.haftadan sonra kesilmiş folik asit. Başlarda bilmiyordum HCG testi yaptığımda gebeliğim kesinleşince sağlık ocağındaki doktor yazmıştı. Özelden doktora gittiğimde folbiol u kesmemi istedi yüksek dozda olduğundan 400mcg önermişti 30 gündür 400 mcg alıyordum folik asidi @Zeyno
Bende senin gibiyim ultrason günü gelse de bebeğimi görsem diye bekleyip duruyorum büyüdükçe ultrason fotolarına bakmak daha bi heyecan veriyor
Öyle yaaaaaa çok heycanliyim minik civcivim nasıl acaba büyümüş müdür biraz daha durumu nasıl çok merak ediyorum. Ultrason resimleri de inşallah hemen solmaz onları saklıyorum hatıra olsun diye
@Eda
Kaç haftalıksın
11+2 olduk bugün sizin kaç kaftalik bebeğiniz
@Eda
Maşallah biz de 17+4 olduk zaman hem hızlı hem yavaş Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin
Maşallah amin amin coook amin @Eda Allah isteyen herkese bu güzel heyecani nasip etsin inşallah
Amiinnn inşallah burada birbirini anlayan insanlarla olmak da Allah’ın bir nimeti iyi ki varsınız
Çok teşekkür ederim sizlerde iyiki varsınız @Eda