Arkadaşlar bugun doktoruma folikasiti pek önermiyorlar asırısı zarar dediklerini söylemistim doktor da şey dedi mg fazla olursa zarar dedi . Bende de bu vardı yeni almıstım hamile olmadan önce … kullanan var mı
Hamile olmadan önce bende kullanmıştım ama sonra bunu bıraktım bir kaç ay içmedim
Bende 11. Haftama kadar bunu kullandım
O zAman sıkıntı yok kullanayım ben dimi . Doktor elide var mi dedi var dedi mg kac dedi unuttum dedim sonra bana folicus yazdı onu da ben onceden kullanmıstim
Bence doktor verdiyse kullanın ben kullanmıştım ayrıca evet zararı da yok faydası var
Ben şuan folicus plus kullanıyorum. Hem gebe kalmadan once hem de gebelik zamaninda folik asit öneriyo doktorlar. Folikus plus da doktorum soyledi
Evet onu önceden kullanmıstım simdide bunu verdi .forbiolu… bugun baska doktora gittgim icin boyle muhabbet geçmisti aramızda
Bende 5+5 hamileyim dr verdi düzenli kullan dedi mg aynı folik asit gelişimine yardımcı oluyor haftada 3 günde kahvaltıda 2 şer tane haşlanmış yumurta ye dedi bir zararı yok faydası çok bence
Tesekkur ederim
Folbiolun mg fazla. Normalde mikrogram olsa daha iyi oluyor. Epilepsi hastası hamilelere veriliyormuş mg yüksek olanı ama geneli bunu veriyor diğerleri ücretliye giriyor diye sanırım. Mg olarak doktorunuzun yazdığı düşükse onu kullansanız daha iyi olabilir. Folik asit içeren besinlerle de almaya çalışın
Ben de bunu kullandım doktora sormuştum fazlası zararşı diyorlar diye bana fazlası idrarla atılıyor demişti
3 ay kullandırıyolar canım bende kullanıyorum suan 9. Haftamdayım hatta bu hamilelikten önce kimyasal gebelik geçirdim ondan itibaren başlattı doktorum planlı gebelik olucağı için 3 ay bunu kullandım kimyasal gebelikten sonra hamile kaldıktan sonrada folidoce verdi 3 ayda bunu kullanıcam
Hemen anlatayım ben kan değerlerime baktırdıgim zaman hamile değildim folik asit eksikliğimden bunu verdi doktor kullandım ama düzenli değil sonra hamile olduğumu öğrendim kadın doğum doktoruma dedim böyle böyle folik asit var bende o da tamam onu kullan bitir dedi ama 3 ay bitti hala folik asit bitmedi başka Dr a sordum folbiol en agiri dedi çocukta otizme yol açabilir kesinlikle kullanma dedi bende doktorumdan habersiz komple bıraktım
Allah allah herkes farkli soyluyor ya. Focilus plus mu kullansam dunku doktor onu verdi. Siz ne kullaniyorsunuz simdi
Felibolu bendede değiştirdi iyi değil diye onu devlet hastanesi yazmıştı bana folidoce yazdı bunun içinde iyot var en iyisi bu dedi eczacımada sordum oda aynısını dedi
Ben 17+4 olduğum için 3. Aya girer girmez bıraktım folik asit folbiol asla önerilmiyor çok dikkat et bı kaç doktora sor
Hamilelik öncesi kullanıyordum hamile kaldıktan sonra Folidoce a geçtim onu kullanıyorum. Gebelikte Folbiol çok önerilmiyor.
Merhaba benimde planlı gebelikti, gebelik öncesi 3 ay folidoce kullandim şimdi 6+1 olduk ve doktor 3 ay daha kullanacaksın dedi, mg düşük olduğu için genelde bunu tavsiye ediyorlar
Evet epilepsi hastalarına öneriliyor… epilepsi ilaçlarının bebeğe geçmesin diye biraz da olsa yardımcı oluyor bende bir epilepsi tedavisi gören bir anne olduğum için kullanıyorum
İşte sizin hastalıktan kaynaklı kullanıyor olmanız normal ama diğer türlü sıkıntılı gibi. Bana da hemşire arkadaş doktora sorup söylemişti teyit gibi oldu teşekkürler Çok geçmiş olsun