Fikir verir misiniz

Önce 4 haftalık gebeyken hastaneye gittim doktor 21 gün sonra gel dedi Şuan 8 haftalık oldu 4 gün sonra falan gitcem hamile surecimi öğrendiğimde beri ilişki olmuyor bişey olursa diye 4 haftalikda kanama olunca doktor ilişki falan ara ver dedi şuan bı sıkıntı yok gibi 8 hafta sizce ilişki olursa birşey olurmu

Doktora gittikten sonra Sor canım riskli bi durum yoksa bişey olmaz bazen doktorlar riskli bir durum varsa her ihtimale karsı 12 . Haftaya kadar bazen ilişkiyi yasakliyo en iyi cevabı doktorun verir

Tamamdır çok teşekkür ederim o zaman salı gününe kadar beklemek en mantıklısı :face_with_hand_over_mouth:

Bencede doktora sor, ben sormaya utanmıştım doktorum da hiç bu konuya değinmemişti internetten destek aldım eşime de anlatıyordum zorlamadan sert olmadan ve sık sık (2 3 güne bir değil haftada bir 10.gümde bir) olmadan ilişkiye girebiliriz diyordum. Nazik olmasını iste ama kuruluk olabilir sende hormonlardan sebep ilk 3 ayı atlattıktan sonra geçiyor çoğunlukla

Çok teşekkür ederim​:heart: valla böyle şeylerde utanmamiz lazım herhalde yoksa böyle hep ikilemde kaliyoz işte :joy::grin::grin: bakalım salı günü bı soruyum ama bilgin için teşekürler :face_with_hand_over_mouth: