557 gösteriyor ne yapmam gerekiyor
Kaç haftalık gebesiniz
Pıhtı atma geçmişi tansiyon gebelik şekeri falan yoksa eğer gebelikte yükselmesi normal kabul ediliyor ama tek başına değerlendirilmiyor yapılan diğer testlerle uyumlu olması lazım. Normal bir gebelik geçiyorsanız yükselmesi olağan doğum esnasında kan kaybını azaltmak için vücut önlem alıyor her gebenin yüksek 800 ve sonrası sıkıntı oluyor.
32+2 canım
Teşekkür ederim canım
Rica ederim
Az kalmis masaallah ne zaman doğum kısmetse
Kurban Bayramı’nda inşallah canım
Az kalmis sağlıkla hayirla bereketle al kucağına inşaallah
Amin inşallah canım cümlemiz inşallah fibrinojen yüksekliği normal mi canım
Ben tam bilmiyorum ama netten bakınca hamilelikte yükselmesi iyiymiş kan pihtilastigi için doğum sırasında kanamayı azaltiyormus doktorun ne dedi bu konuda
Daha gitmedim canım kontrole inşallah dediğin gibidir canım
Olumlu düşün sen nasıl gdiyir hamilelik
Çok şükür canım iyi gidiyor bel ağrım oluyor,bacak ağrım oluyor biraz
Normal o ağırlaşıyor git gide bebek ..çantanı falan hazirladin mi
Hazırlıyorum canım yavaştan,adet olacakmisim gibi ağrı giriyor bazen bide kalça ağrısı oldu yeni normal mi canım
Benimkide kurban bayramından sonra Allah nasip ederse, az kaldı Rabbim kolay doğum versin inşallah
Maşallah canım ne güzel,Amin inşallah canım sağolasın seninde doğumun güzel geçer sağlıkla, kolaylıkla, hayırla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim
Ne gibi şikayetlerin var canım nasıl gidiyor hamilelik
Bende kanla ilgili sorun var kan ilacı kullanmama rağmen düşüyor hiç yükselmiyor doktor kullanma ilaç bırak dedi fayda etmiyor dedi çok düşük benim 8’e düşmüş. Dahada düşerse serumla kan alacakmisim zor bir durum