Fetal Ekoya yönlendirilmek

Merhabalar, büyük bir üzüntü ve karamsarlık içindeyim şu an. Ayrıntılı ultrasonda dr kalple alakalı bir seyler olabilir dedi ve ekoya yönlendirdi. Kan uyuşmazlığım var ve bebegimin kalp yetmezliği olabileceğini duydum​:pensive::cry: Bu durumu daha önce yaşayan-duyan var mı? Sonucu ne oldu? Dua edin lütfen… Uyuşmazlik iğnesini 6. Haftada yaptirmistim. Fakat halen uyuşmazlık ile alakali durumdan bahsediliyor.

1 Beğeni

Merhaba, çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun :pray::pleading_face:

Bir bilgim yok konuyla ilgili fakat dualarım sizinle. Umarım güzel haberler alırsınız :pray::heart:

1 Beğeni

Pek sanmıyorum ama işte dua ediyorum… Çok sağolun

Canım pozitif düşün olabildiğince çok zor tahmin edebiliyorum.

Fetal Eko konusunda pek bir bilgim yok. Ama detaylı ultrason da kalbi ve diğer organları detaylı incelediklerini biliyorum. Bir tekrar detaylı ultrason ve bebeğin durumunu netleştirmek için “perinatoğa “ görünsen. Hangi şehirdesin?

1 Beğeni

Yorumunuz beni cok mutlu etti gerçekten… Sabahtan beri ağliyorum​:pensive: Ankaradayım gata da ayrıntılıda profesör dedi kalpte sorun var gibi diye ben emin olamadim.Ögle sonu da Zübeyde Hanım kadın doğum hastanesine ugradim ve orası da dediğiniz gibi perinatolojiye git dedi. Yardimci oluruz dedi​:pensive: Kalpte damarlar çapraz gibi dedi ve araştırınca korkunç şeyler okudum. :sob::sob: Yarın icin de hayır ola diyorum. Allah’ın takdiri…

İnşallah yarın güzel haberler alırsınız​:pray:t2::pray:t2: Allahın takdiri allahın dediği olur işin sonunda. Büyük şehirde olmanız aslında bir avantaj , bana göre. Normal gebelik seyri içinde avantaj. Ankara, istanbul gibi şehirlerde iyi doktor bulma ihtimalin çok yüksek. Şöyle bazı kişileri görüyorum biliyorum detaylı ultrason’u radyoloji uzmanı yapıyor. Asla bir radyoloji uzmanının baktığı göz ile , bir kadın doğum uzmanı veya perinatoloji uzmanının görüşü bir olamaz.

:pray:t2:

Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum , allahım yanında ve hep yardımcın olsun.

1 Beğeni

Doktorlar kan uyuşmazlığı icin ikinci bebekde igne olur diyorlar hatta ben dün merak ettm doktora sordum

Kan uyuşmazlığiniz varsa çok dikkat edin. Ben ilk aylarda uyuşmazlik iğnesi vurdurdum. Özellikle ilk aylarda kanama oluşmuşsa, uyusmazlik varsa acile kosun derim

Öğlen ağlaya ağlaya dr a gittim. Maalesef daha beter şeyler duydum. Fakat yorumunuz beni aşırı umutlandırdi. Hic boyle düşünmemiştim​:face_holding_back_tears: Sabahtan beri hayata küstüm. Düşünüyorum düsünmeden edemiyorum. Küçük bir beden dünyaya geliyor ve hissettigi sey sadece acı:pensive: ve ardi arkası kesilmeyen ameliyatlar… Allahim sen o minikleri kusursuz yaratırsın diyerek sadece bekleyecegim.

1 Beğeni

Kalbim seninle :pray:t2::heart_eyes:

1 Beğeni

Senin güçlü ve sabırlı olmana yavrunun ihtiyacı var 🫶🏻:heart:

1 Beğeni

Bebeğimi bu sefer de perinatoloji gördü. Gayet sağlıklı dedi​:heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: Gene emin olmak icin ekoya gönderdi. Hemen eko da çekildi. Çok şükür sapsağlıklı kalbi dedi​:purple_heart: Bana moral veren herkese çok teşekkür ediyorum.

1 Beğeni

Canım​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: allahın izniyle sağlıklı şekilde al kucağına bebeğini, benim bebeğim 29+4 günlük oldu. Mesela kontrollerde doktorum plesantadan bebeğe gelen kan akışını hep kontrol eder, bebeğin kalp ritmine nabzına bakar.

Yani o şekilde bakılması korkutmasın. Bizim doktorumuzda kendisi bakıyor

Kendini sıkıntıya sokma​:nazar_amulet:

1 Beğeni

İnşallah bundan sonraki sürecide rahat geçirirsin.

1 Beğeni

Allah sağlıcakla kucağinıza almayi nasip etsin :hibiscus::hibiscus:

1 Beğeni

Amin canım​:blush::pregnant_woman:t3::nazar_amulet::nazar_amulet:

1 Beğeni