3 hafta sonra yani 11.haftada doktorum fetal dna önerecegini söyledi yaptıran var mı kızlar nasıl bir yol izleniyor gidişatı hak. fiyatı hak. bilgilendirir misiniz??
İzmir’de yazın 15.000 TL’ye yaptırdım sadece bir tüp kan alıyorlar kolundan senin kanından bebeğin kanını ayrıştırıyorlar herhangi bir genetiksel hastaliğı var mı bakiyolar cinsiyeti belli oluyor.
Tesekkür ederimm ![]()
1 Beğeni
Merhaba, öncelikle sağlıkla gelsin bebişin. Bende 10+5 de yaptırmıştım yaklaşık 7 hafta önce. Panorama’yı tercih ettim. Temsilcileri vardı, doktorum telefonunu verdi temsilcinin. Onunla iletişime geçerek Ankara denge laboratuvarında bir tüp kan verdim ve yaklaşık 12 gün sonra sonucum geldi. Fiyatı 480-500 dolar arası bir rakamdı net hatırlamıyorum. Ankarada daha uygun fiyata yapan yer yok zaten.
- Haftada Ankara İntergen’de yaptırdım 11bindi ücreti. Bir hafta sonra çıktı sonuçlarım cinsiyetini de öğreniyorsunuz hem bu testle. Daha sonrasında ikili, üçlü ve dörtlü tarama gibi testleri yaptırmanıza da gerek kalmıyor. En güveniliri bu test olduğu için ben bunu tercih ettim.