Meraba benim bugün ayrıntılı ultrason randevum vardı yaşım 34 ikili testim temiz çıkmıştı dr bana yaşın 34 olupta ikili asla temiz çıkamaz imkansız gibi egolu tavırda konuşmalarda bulundu fetal testi yaptırmamı söyledi ben 33 yaşında ilk çocuğumu doğurdum kadın bana diyor 30 yaş üstü herkes riskli iyide ben geçen sene niye böyle bişey duymadım bana kimse yaptır demedi risklisin demedi ayrıntılı da temiz çıktı sırf yaştan dolayı insanları riske sokuyorlar benim yaşımda olupta sırf yaştan dolayı fetal yaptıran oldu mu ??
Annem 33 yaşında dogurdu abla hiçte sorun olmadı valla şimdi kardeşim 14 yaşında valla doktorlar moral bozmaktan başka bişey yapmıyolar
Aynen yaptırmayacağım zaten yok yere strese sokuyorlar insanı.
Devletteki doktor mu bunu söylüyo özeldeki doktor mu. Özelse para için söylüyo belki dicem ama devlettekiyse de pimpirikli bi doktor olabilir ama insanları böyle şüpheye sokması hiç hoş değil.
Bacım benim annem 46 yaşında doğurdu bebek 3 aylık oldu maşallah şimdi ee hamileyken de sorun yoktu
Üniversite hastanesiydi ama kadın çok egoluydu diyorum benim kendi kadın dr ikiliyi yaptırdı kim yaparsa yapsın senin yaşın 34 sen risk grubundasın diyor
Bazen dr bile güven olmuyor insanı çıldırtırlar![]()
Para tuzağı ya yaptırırsanizda Allah muhafaza farklı bı durum olsa çözüm mü uretecekler boşuna kafanıza takmayın ben de aynı yaşta doğum yaptım 30 yani
Merhaba bende 39 yaşındayım benden de fetal DNA yaptırdı aslında sizin ve bebeğiniz açısından önemli bir test gücünüz yetiyorsa yaptırın bence insanın içi rahat ediyor zaten çok zor bir sürec birde ister istemez söylenen herşey moral olarak bizi yoruyor rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etisin![]()
Meraba maddiyattan dolayı yaptırmamazlık yapmıyorum her sonuç temizken sırf yaşım risk grubunun içerisinde diye neden kendimi boş yere strese sokayım.Benim kendi dr um sonuç farklı olsa engelli olsa aldırma durumu zaten yok sizde bu durumu zaten kabul ediyırsanız gerek yok dedi.Sonuç olumlu olumsızda olsa bizim için değişen bişey yok o yüzden teste de gerek duymuyıruz