Fetal dna hakkında

Fetal dna testi yaptıran varsa ne kadara yaptırdınız acaba doktorum ultrasonda bir sıkıntı gözükmese bile net olarak bi rahatsızlığı olup olmadığını anlayamayız bu test net sonuç verir dedi. Bizde içimiz rahat etsin sağlıklı mı değil mi diye düşünüp durmayalım diye yaptırmak istiyoruz 13. Haftada. Sizler ne düşünüyorsunuz bu test hakkında?

11.haftada yaptırdık. İkili ve üçlü testler net sonuç vermediği için doktorumuz bizim tercihimize bıraktı. Fetal dna yaptırırsanız ikili ve üçlülere gerek kalmıyor fetal hepsini kapsıyor. Onlara para verip net sonuç alamıcaktık. Fetal dna yapıp daha net sonuç almak istedik. 11 bin civarına yaptırdık biz ama oldu baya 11 haftada yaptırdık şuan 37.haftamdayım.

10.haftadan sonra yaptırabiliyorsunuz, ben 20+3 de yaptirmistim, ikili testim iyi cikmisti fakat kizimda koreid pleksus kisti vardi, doktor gecici bir durum dedi fakat down sendromu suphesini artiriyodu, esimle ben de endiselendigimiz icin nipt yaptirdik, suan 28+3 deyim, 12 bin tl idi fiyati

1 Beğeni

Şubat ayında 7800 tl ye yaptırdım bende

1 Beğeni

Biz Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde 230 civarına yaptırdık bence sorusturup öyle yaptırın maddi anlamda yani onun dışında korkulacak birşey yok kolunuzdan kan alıyorlar o kadar 3-4 haftayada sonuç çıkıyor

1 Beğeni

Ben detaylı ultrason sonrasında down sendorumundan şüphelenildiği için yaptırmıştık firmadan firmaya değişiyor fiyatı bir kaç ay önce 14500e yaptırdık dolar üzerine çalışıyorlar 10 güne de çıkmıştı sonucumuz

1 Beğeni

Belli bir zamani var dun bende ozele gittim . Ve doktoruma sordum o da fetal dena icin gec kalinmis dedi . Fiyati 27 bin civari bir para soyledi . Yarin, bebegimde sorun cikiti onun icin amniyosentez yaptircam insAllh kizim saglikli olur .

1 Beğeni

Evet bizde diğer testlerle ihtimal düşünmektense içimiz rahat etsin istiyoruz eşimle 13. Hafta da yapalım daha net sonuç alırız dedi doktorumuz 11 bin dedi fiyatıda.

1 Beğeni

Evet endişeyle 9 ay geçirmektense kesin sonuç almak daha mantıklı bizde 13. Haftada yaptırcaz nasipse bizede 11 bin tl dedi

Ben geçen ay 10.000 e yaptırdım, İstanbulda. Ama bizim doktorumuza indirim yapıyorlar

1 Beğeni

Bizede bugün 11 bin dedi doktorumuz fiyat araştırmadık hiç o yüzden burdan sizlere sormak istedim

İnşallah bebeğini sağlıcakla kucaklarsın canım inşallah hiç bişeyciği çıkmaz testte dualarım seninle :palms_up_together:

1 Beğeni

Demekki yaklaşık aynı fiyat aralığı bizede şuan için nakit 11 bin tl dendi

Amin insAllh temiz olur . Her bebek saglikli olur. :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together::pray:

2 Beğeni

Ben yaptırdım Ankara gazi genetik bölümünde, 12 hafta da ense kalınlığı çıktığı için gazi de öğretim üyesine muayene oluyorum, o demişti burda yapılıyor diye 9300 gibi bi rakama yaptılar, fetal DNA da şöyle bir şey var bakılan hastalık çoğaldıkça fiyat artıyo, özelden fiyat almıştık 10 bin ve 20 bin arası değişiyor demişti bakılan hastalığa göre, nipt i yaptırınca ikili üçlüye gerek olmuyor

1 Beğeni

Olabilir, beşkş aynı şirkettir

1 Beğeni

İkili tarama testi orta riskli geldi o yüzden fetal dna testi yaptırdık çok şükür temiz çıktı sonucu içimiz rahatladı tavsiye ederim yapmanızı ama fetal dna yaptırmayacaksanız ikili tarama veya üçlü taramayı yaptırmayın bence bir ay kadar süreyi kendime zehir ettim zaten tanı testleri değil

1 Beğeni

En dogru ve net sonuç veren test ne kdr maliyetlide olsa insanın içi rahat ediyor. Eğer doktorunuza cinsiyet öğrenmek istiyoruz da derseniz cinsiyeti de öğreniyosunuz .

1 Beğeni

Evet değişiyor sanrm yaptırılan yere göre ikili üçlüdense bu testi yaptırmak iyi fikir bizimde 11 bin dediler

Evet bende öyle düşünüyorum hemde ikili üçlü test ihtimal dahilinde kesin sonuç vermiyor dedi doktorum en iyisi fetal dna bakalım bizde yaptırcaz inşallah 13. Haftada daha kesin sonuç verir dedi doktorumuz içimiz rahat etsin istiyoruz bizde.