Feramat kullanan var mı

Kızlar merhaba 16. Haftamdayım doktor feramat kullan dedi bu demir ilacından verdi günde 1 mi içiliyor yardımcı olur musunuz eczacı günde 2 yazmış doktor da birşey söylemedi sizden fikir almak istedim.

Doktor reçeteye nasıl kullanılacağını yazdığı için eczane günde 2 yazmıştır, sabah akşam kullanılacaktır hamileyken bende kullandım baya etkili demir ilacı

1 Beğeni

Ben kullanıyorum. Günde bir kez alıyorum. Sabah almak daha iyi diyorlar ama sabah ac karnıma tiroit ilaci içtiğim için gece yatmadan önce aç karnıma içiyorum canım

1 Beğeni

Teşekkür ederim kızlar bilgi verdiğiniz için :pray:t2::revolving_hearts:

1 Beğeni

Bende kullandim gebeligin ilk haftalarinda gunde 2 son haftalarina dogru 1 kullanim dediler öyle de yapuyorum cok da faydasini görüyorum aksatmadan doguma kadar kullanman lazim canım

1 Beğeni

Ne demek canım :kissing_heart:

2 Beğeni

Tamam canım teşekkür ederim bende sürekli kullacağım bakalım bende günde 2 ile başlayayım sonraki kontrolde sorarım tekrar :pray:t2:

Rica ederim doktor ztn söylüyor hangi ilaci kullanman gerektigini vitamin kullanmıyorsan onuda yazar gunde 1 defa demir ilaciyla beraber son gune kadar kullanırsın :cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Evet canım bir de elenatal 2 kullanıyorum. Etlik şehir hastanesine gidiyorum her gittiğimde doktor farklı olduğu için verdikleri ilaçlar vs kafa karıştırıcı olabiliyor tek doktorla devam edemiyorsun devlette

Yemekten 2 saat önce/sonra almanız en etkilisi. Çay kahve içmeyin ilacı aldığınız saatlere Yakın. Demir emilimini azaltır. Portakal suyu ile içerseniz daha faydalı olur demişti bana hemşire. Hemen hepimiz kullandık bu ilacı bence :slight_smile: sağlıklı bir gebelik dilerim.

1 Beğeni

Çok teşekkürler canım hepimiz için umarım en kolay şekilde atlatırız :cherry_blossom:

2 Beğeni