Kızlar merhaba 16. Haftamdayım doktor feramat kullan dedi bu demir ilacından verdi günde 1 mi içiliyor yardımcı olur musunuz eczacı günde 2 yazmış doktor da birşey söylemedi sizden fikir almak istedim.
Doktor reçeteye nasıl kullanılacağını yazdığı için eczane günde 2 yazmıştır, sabah akşam kullanılacaktır hamileyken bende kullandım baya etkili demir ilacı
Ben kullanıyorum. Günde bir kez alıyorum. Sabah almak daha iyi diyorlar ama sabah ac karnıma tiroit ilaci içtiğim için gece yatmadan önce aç karnıma içiyorum canım
Teşekkür ederim kızlar bilgi verdiğiniz için
Bende kullandim gebeligin ilk haftalarinda gunde 2 son haftalarina dogru 1 kullanim dediler öyle de yapuyorum cok da faydasini görüyorum aksatmadan doguma kadar kullanman lazim canım
Ne demek canım
Tamam canım teşekkür ederim bende sürekli kullacağım bakalım bende günde 2 ile başlayayım sonraki kontrolde sorarım tekrar
Rica ederim doktor ztn söylüyor hangi ilaci kullanman gerektigini vitamin kullanmıyorsan onuda yazar gunde 1 defa demir ilaciyla beraber son gune kadar kullanırsın
Evet canım bir de elenatal 2 kullanıyorum. Etlik şehir hastanesine gidiyorum her gittiğimde doktor farklı olduğu için verdikleri ilaçlar vs kafa karıştırıcı olabiliyor tek doktorla devam edemiyorsun devlette
Yemekten 2 saat önce/sonra almanız en etkilisi. Çay kahve içmeyin ilacı aldığınız saatlere Yakın. Demir emilimini azaltır. Portakal suyu ile içerseniz daha faydalı olur demişti bana hemşire. Hemen hepimiz kullandık bu ilacı bence sağlıklı bir gebelik dilerim.
Çok teşekkürler canım hepimiz için umarım en kolay şekilde atlatırız