Favori emojin

Merhaba hanımlar nasılsınız sık kullandığınız emojiller arasında ilk 3 emojileriniz neler

1 Beğeni

:innocent::star::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

:palms_up_together:t3::heart::hugs: bir kac tane daha var ama en cok bunları kullaniyorum

2 Beğeni

:heart::grin::woman_facepalming: en sık kullandığım bunlar bi iki tane daha var da ilk 3 bunlar

2 Beğeni

:heavy_heart_exclamation::hugs::rose: genelde bunlari kulaniyorum

2 Beğeni

:rofl::heart::pray:t2: bunlar

2 Beğeni

:pray::smiling_face_with_three_hearts::heart:

Bunlar genelde

3 Beğeni

:rofl::smiling_face_with_three_hearts::woozy_face: kocama sinirlenincede bunları atıyom​:smirk::grimacing::rage:

1 Beğeni

:smiley::heart_eyes::kiss:en çok bunları kullanırım.:joy::grin::heart: Bide bunları

2 Beğeni

:smile::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t4: en çok bunlar

1 Beğeni

:palms_up_together:t2::heart_eyes::hatching_chick::sweat_smile::bouquet:biraz fazla oldu ama en çok bunları kullanıyorum :sweat_smile::sweat_smile:

3 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts::nazar_amulet::joy: en çokk

1 Beğeni

:kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: bunlar çıktı

1 Beğeni

:sweat_smile::sunflower::face_with_hand_over_mouth: ilk üç bu ama bir de :heavy_heart_exclamation::hatching_chick::partying_face::pinched_fingers:t2::woman_facepalming:t2: bu beşliyi kullanıyorum. Toplamda zaten bu kadar emoji kullanıyormuşum ahshsh

1 Beğeni

:joy::smiling_face_with_three_hearts::relieved: ilk 3 …

1 Beğeni

Sık kullandığım emojiler “:smiling_face::revolving_hearts::fairy:” bunlarmış ama ben şunları da severim. “:melting_face::face_with_peeking_eye::sparkles::unamused::pinched_fingers:t2::nerd_face:” ben baya seviyorum emoji kullanmasını:grinning:

2 Beğeni

:seedling::herb::dove:ilk üç bunlar ve genellikle sık sık birlikte atarım :sweat_smile:bir de şu şekli var tabi :seedling::herb::rose:en sık ise :dove: biricik kuşumu kullanırım

1 Beğeni

:heart::footprints::pray: ilk üçte şimdilik bunlar var

1 Beğeni

:rofl::persevere::disappointed_relieved: şu aralar çok kullandım emojiler

1 Beğeni