Merhaba hanımlar havalar soğudu ama evdeki favori çiçekleriniz hangileri birlikte paylaşalım mı?
Kaktüs çok severim ben
İnşallah yeni evin de bol güneşli olur sa kaktüs büyütürsün
Woaww çok hoş
İnşallah arkadaşım
Simdi hava soğuduğu için yaprakları düstü
Bakımı zor mu ?
Evim sobalı yani sıcak soguk orantısız buna rağmen orkide 2 yıl yaşadı. Haftada 1 suluyorum
Kış geldiği için çiçekleri dökuldü demek istedim. Havalar ısınsın yine boyle olacaklar
Anladım arkadaşım. Orkide yerini çok zor seven bir çiçek. Evinin enerjisini sevmiş demek ki. Evde sen varken enerji çok güzeldir
Harika ,severim saksı çiçeklerini Fuşya Ponsetya Atatürk Çiçeği’ne hep bir merakım vardır,evimde olsun isterdim.
Teşekkür ederim
Cansu çok hoş görünüyordu yazın tekrar resim at bize ben canlı çiçekleri çok seviyorum önceden bende çok fazlaydı ama şuan evim hiç güneş almıyor hepsini anneme götürdüm hepsi onda ben en çok papatyayi severim keşke evin her yerinde papatyam olsa
Benim çiçeğimde bu telgraf cicegi yanliz bunu annemden minik bir filiz seklinde aldim 1 hafta suda beklettim ve inanir mısınız hamileligim belli degilken ektim o benim miniğim ile büyüyor onunla konuşuyorum resmen gülmeyin sakin
Çok anlamlı olmuş
Çiçeklerle ne kadar çok konuşursan ve onları seversen o kadar coşarlar. Ben bizzat yaşadım
Sena Çok güzel çiçek’lerin varmış Maşallah Benim evime güneş düşmüyor diye saksı alamıyorum çok seviyorum annemlerdeyken hep saksı çiçekleri alırdık bakardım.
Güneşsiz yaşayan saksı bitkisi arıyorum hâla. Bildiğin bitki adı varmı? @Hasen