Farklı dokktora yönlendirme

Merhaba, bugün 39+2deyim. Muayeneye gittim, yaklaşık 3 aylık hamileydim ve bu doktora başladım şimdi ise doğumu yapamayacağını tanıdığı doktora yonlendirecegini soyledi. Herhangi bir durumda müdahale etmem zor gece nöbetçi kadın doğum yok diyor yoğun bakım ünitesi 2.sinif doğum sonrası herhangi bir durumda bebeğe de müdahale edemem diyor. O kadar morelim bozuldu ki anlatamam, eşime durumu anlatıyorum beni anlamayıp daha çok strese sokuyor. Sezeryan olmam için mi böyle yaptı bilmiyorum anlayamıyorum

3 Beğeni

Stres yapma canım nerede oturuyorsun belki yardımcı olacak anneler vardır belki apyrica sezeryan doğum mu düşünüyorsun

1 Beğeni

Aslında , hastane koşulları ve kendisinin herhangi acil durumda müdahale edemeyeceğini söylemesi sizin için daha iyi değil mi? Allah korusun bir şey olsa doktorunuz olmasa daha madur olursunuz

Leyla Hanım normal doğuma uygun olduğunu söylemişti aslında bir doktora yönlendirdi kendisi pazartesi ona gideceğim eğer memnun kalmazsam fikir alabilirim tabiki

1 Beğeni

Evet Deniz Hanim doğru söylüyorsunuz bende aynı düşüncedeyim ama artık sonuna gelmişim uzun zamandır da takipli hastasıyım keşke bunu daha erken söyleseydi doktor ve hasta arasındaki bağı kurmakta önemli şimdi ben farklı bir doktora yönlendirildim evet ama daha önce hiç muayene olmadığım hiç bir konuşmam geçmeyen bir doktora muayene olup belki de doğumu orada yapma durumum olacak, doktorla arada oluşan bağin ve güvenin doğumu etkilediğini düşünüyorum şuan içimde istemsiz stres ve güvensizlik hissi var

Yasemin Hanım, çok haklısınız. Doktor ile hasta arasında bir bağ oluşuyor. Güvende hissetmek çok çok önemli. Kendisi bunu böyle sonda söylemekle evet hata yapmış. Belkide düzenli takipte olan hastasını kaybetmek istemedi, bunu size önceden söylese diğer hastaneye gitmeye başlardınız diye düşündü muhtemelen :thinking:

Tabiki Deniz Hanım, bu durumu bana aciklasaydi eğer o hastaneye devam eder doktorla aradaki güven ve bağı olusturabilirdim şuan gercekten sonsuz güvenim olan doktorum dışında birine doğum yapmam isteniyor bilmiyorum açıkçası morel ve motivasyon olarak çok düştüm muayene sonrasında

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi bir doktordur bir daha hastane Dr arsmasi yapmak zorunda kalmazsin

Amin Leyla Hanım Allah razı olsun, umarım öyledir biraz işim şansa kaldı :pray:

1 Beğeni

Bu zamana kadar aynı doktora gidip de son anda doktor değişecek olmak zor, stresini anlıyorum canım. Doktorun açık görüşlü olması da güzel bir şey. Kendini de bebeğini de riske atmazsın en azından. Hangi şehirdeysen paylaş, yardımcı olur arkadaşlar :blush: