Fal gerçek mi

Merhaba kızlar inanmıyorum fala falan ama bize kayınvalidemin akrabasi geldi hadi bı baksin dedi ben üç ay önce bebeğimi kaybettim iki aylıkken kalbi durmuş karnımda ben şu an belki hamile olabilirim kaç günden beri kusuyorum bana dediki bir sene hamilelik düşünme yine bebekle ilgili sıkıntıların olacak vs vs yine kürtaj olursun yıpranırsın sonra sürekli kürtaj olursan bida belki bebeğin olmaz dış gebelik olur falan filan vücudun buna hazır değil falan kısacası zaten diğerinden üzüntülüyum kaç gece uykusuz kaldım şimdide inanmıyorum ama insanın psikolojisi alt üst oluyor korkuyorum yani aklım takılıyo saçmalama diyorum gerçek falan değil diyorum ama işte

Bence kesinlikle fal baktırma ınanmada benim sana tavsıyem kimse gaybı bılemez ALLAH tan baska dusuncesıne bıle gırme

4 Beğeni

Merhaba, bir ayet var belki duymuşsunuzdur ’ Göklerde ve yerde Allah’tan başka kimse gaybi bilemez’ Geçmiş hakkında tahminleri bazı insanların tutabilir bu arada, önemli olan burada iyi üç harfli mi yoksa kötü üç harfli ile mi iletişime geçti var mı etkilesim alanı vs…Bazen boyle durumlarda fal bakan anladığını söyleyen insanlar bir takım üç harflilerle iletişime geçer iyi mi kötü mü bilemediğimiz bu varlıklar kimi zaman kişiyi doğru yönlendirmek için birseyler söyler kimi zamanda kötü…Ama bunların hepsi bir varsayim…Gelecek hakkında size bir takım şeyler söylenmiş ve bunların çıkma olasılığı yok ayette de açık bir şekilde olduğu gibi geleceği yalnız Allah bilir…Allah dilerse verir dilerse alır…Bu söylenenlere inanmamak kendinize yapacağınız en büyük iyilik olur, bence bir daha fal da baktirmayin.

5 Beğeni

İşte tam olarak bu düşüncelere giriliyor diye de fal dinimizce hoş karşılanmıyor olabilir.Kadın da açık konuşacağım diye dozunu kaçırmış yani sanki doktor.Faldan ve bu tarz insanlardan uzak durmanı öneririm.Umarım doğru zamanda bebek sahibi olursun​:blush:

3 Beğeni

Tamamen görmezden gelmelisin diye düşünüyorum. Uzmanlar mutsuz olmak isteyen fal baktırsın diyorlar. Bunun dini boyutunu gectim kahveden benim gelecegimi görebiliyor olması mantıksız geliyor. Bu tarz fal bakan insanlar ne yazik ki bilinc altımıza işliyor ve bu sefer sürekli bunu düşünmeye başladığımızda kendini gerceklestiren kehanet dedigimiz olay yaşanıyor. Çünkü beynimiz düşünceleriyle bedenimize komut veriyor. Hurafelere fal bakayimcilara inanma arkadaşım. Kalbinden endişe geçmesine izin verme. Her sey gönlünce olsun insallah :cherry_blossom:

1 Beğeni

Asla baktıran insan değilim hani baksın dediler zerre inanmıyorum ama daha önce kaybettiğim için korktum

İnanamıyorum isteyerekte baktırmadim baksın dediler bende farketmez dedi öyle şeyler diyincede daha önce bebeğimi kaybettim diye korktum

Fal bakanı da baktıranı da Allah lanetlemiştir inanmayın bunlara uzak durun şeytanın oyuncağı olmuş bunlar ğaybı yanlız Allah bilir onlar sadece bildiğini zanderler sana tavsiyem uzakdur ögle insanlardan sana o canı nasip eden sağlıklı kucağına almayı da nasip eder

1 Beğeni

Ay hiç öyle olmuyo valla ben ekimde kürtaj oldum boş gebelik çıkmıştı kasım 10 da bi adet gördüm 3 aralıkta adet olduğumu öğrendim şuan 36+2 hamileyim. Fallara inanma allahın bildiğini kimse bilemez

Neye inanırsan o vakit şeytan gerçek olması için elinden geleni yapar derler kalbini ferah tut cancazım ,

1 Beğeni

Baktirma niyetlenme bile vede hersey olabilir. Simdi kadin boule böyle dedi diye kafani ona yorarsan vucudun ona gore tepki verir belki korktuğun başına gelir. Sen sadece herseyin Allahtan geldiğini bil verende alan da o ona gore davranacaksin. Gönlünü ferah tut yapması zor biliyorum ama surekli Ayetel Kürsi felan oku rahatla