Eylül ayı doktor kontrolleri 🤰🏻

Merhaba hanımlar nasılsınız?

Randevunuz ne zaman haydi hep beraber bekleyelim :smiling_face_with_three_hearts:

Season 1 March GIF by SpongeBob SquarePants

6 Beğeni

@FidanUğur dayanamadım şimdiden yazdım. Bebişin nasılmış bize de yaz olur mu? İnşallah güzel haberlerle gelirsin :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

4 Eylül pazartesi kontrolümüz var bizim bakicaz bizim yaramaz nasılmış:smiling_face::smiling_face:

5 Beğeni

7 eylul bakalim 2 tane

4 Beğeni

Tamam canım yazarım ama çok var randevum 15 Eylül​:smiling_face:

3 Beğeni

:face_with_hand_over_mouth: Ben bugün sanıyordum. Ben bugünlerde eror veriyorum :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

7 Eylül’de gideceğim inşallah :palms_up_together::heart:

4 Beğeni

Bugün saat 9 da

4 Beğeni

Güzel haberlerle gel insallah bekliyoruz merakla :heart::heart: @afrikanın_gelini54

2 Beğeni

Benim 6 Eylülde randevum sabırsızlıkla bekliyorum.

2 Beğeni

Nasıl geçti randevunuz ömer nasılmış:innocent:

1 Beğeni

5 eylül salı kontrol var :smiling_face:

3 Beğeni

Hâlâ sıra bekliyorum herkese saat 9 da randevu vermişler sıra aliyormusuz burdan :pensive::pensive::pensive: öğleden sonraya kaldık ya tansiyonum yüksek çıktı kendimi iyi hissetmiyorum eşimde gitmek zorunda kaldı annem gelcek bekliyorum

3 Beğeni

Merhaba canim Benimde 15 Eylül Randevum sabirsizlaniyorum simdiden Bakalım doktor ne soyluyecek plastena cift bende aşağıda idi tehlukem vardı bakalım kalkmismi yukari

2 Beğeni

12 eylül kaldi aslidan 4 eylül gitmelidim doktor burda yok 12 si cagirdilar beni

2 Beğeni

Naptin canim muayene olabildin mii nasilsin şimdi

3 Beğeni

Bu gün benimde randevum vardi bebegimin durumu : arkadan görünüm şeklindeydi. Ve doktor 10 gün icersinde dogum olacagin soyledi . Ama bilmiyorum sezeryenmi olucam yoksa dogumu yapicam . Allah herkesin yardimci olsun ve hakkimizda hayirlisi olsun.

8 Beğeni

Okurken heyecanlandım :partying_face: sanki normal doğum olacak gibi :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

InwAllah ya Allah ağzından esitsin. :face_with_hand_over_mouth::two_hearts:

2 Beğeni