Şurda sayılı haftalarımız kaldı ama hala çantasını hazır etmeyen var mı ben gibi :))
Herşey hazır valla bı gelmesi kaldı 35hafta
Herşeyi hazır çok şükür bi kendisi kaldı hayırlısıyla
Rabb’im sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kızlar
32 hafta ama hazır değil hala yanliz değilsin,
33+5 haftalık olduk hala hazırlamamışım
Bizimde hazır değil çantamiz
Benimki hazır beyefendiyi bekliyoruz
32+2 olduk ufaktan başladım ben azcık geç kalmış olabilirim
32+1 eksikleri tamamladım kiyafetleri yıkadım yarın inşallah ütüleyip çantamı hazirliyacam onun dışında bekliyecez başka bişi kalmadı inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz
- Hafta Henüz ortada çanta yok kıyafet yok
Benn, daha dolabı bile yok yavrumun kıyafetleri de eksik, yıkanmadi utulenmedi çantası hazır değil
34+3 herşeyi alındı çantamız hazırlanacak inşallah bi enerji gelse de hazırlasakk
Bende hazirlamadm daha tek deilsnz
33 Haftalık olduk Mersin’de 43 derecede taşınma sürecinde hiç bir şeyimiz hazır değil Allah’ın izniyle doğmadan hazırlayacam bende
31+5 olduk benimde hazır değil önümüzdeki hafta hazırlayacağım az kaldı heycan dorukta
Bizde 32 olduk tamamen hazır degil valla ne alcam sasirdm kaldim eksik bitmiyo kendime de baslamam lazim
33+5 olduk ama benim çantam da hazır değil
Bende bugün 32 oldum kendime sadece pijama aldım geçen gün. Hastane çantam falan hazır değil…yıkama ütüleme aşamasina da gelemedik. Dolab alacaz kızıma eşyalarını koymak için. Onu bekliyorum yıkama ütüleme yerleştirme için. Daha kızıma da uzun kollu bir şeyler almadım kış için. Kafam karışık. Alma alan olur diyolar yeter çocuk çabuk büyür diyorlar. Diyorlar da diyorlar.
Bende suan sizin gibiyim ne eksik ne fazla vallahi bebek kiyafetini sorun yapmiyorum aslinda eksik olan anlik gidilir alinir hersey elimizin altinda disari ckmasak bile trendyol kapiya kadar getiriyor inanin bana hastane cantasi kaygi cunku eksik bisey olursa hastane ile evimizin arasi 1 saat