Evlatlarımıza isim 🥰

Evet kızlar kimimiz öncesinde kararlaştırdık evlatlarımızın ismini ,

Kimimiz ise kararsızlıktan arayış içerisindeyiz. Diğer annelerimize de fikir olması sebebi ile bebeklerimize koyacağımız isimleri paylaşalım mı ? İlk ben başlayayım.

İlk kızımın adı Asel , ikizlerimin adı ise Nehir ve Irmak. Şimdi oğluşumu bekliyoruz ve kararsızlıkla dolu bir sürü isim tercihlerimiz vardı. Anneminde katkısı ile Yiğit Efe koymaya karar verdik. :light_blue_heart: sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı :heart::sparkling_heart:

2 Beğeni

Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah :folded_hands:t2: Bizde Uras koyacağız :light_blue_heart:

2 Beğeni

Ömürleri boyu taşıyacağı ismi seçmek çok zor anne baba için.

Kızlarımın ismi Buğlem Lina, Eslem Nisa oğlumun adıda Uras Mert olacak inş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin çiçeğim. Sağlıkla alalım kucağımıza :heart::sparkling_heart:

1 Beğeni

Maşallah :nazar_amulet:Allah sağlıklı ömür versin her birine :smiling_face:

1 Beğeni

Biz de Hasan Çağatay koyacağız ismiyle yaşasınlar :heart::cherry_blossom:

1 Beğeni

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ömürleri güzel olsun :folded_hands: İlk oğlumun adı Yiğit Uras, ikinci oğlumun adı da Deniz Aras olacak.

1 Beğeni

Sağlıkla gelsinler KIZIMIN ADİ ASYA DENİZ OĞLUŞUMUN ADİDA MAHİR ÇAĞAN OLACAK NASİPSE

1 Beğeni

Kizimin adi Nehir aden smdi oglumuzu bekliyoruz Gökdeniz aras koyacaz

1 Beğeni

Bir kızım var adı Tomris şimdi ikinciye hamileyim o da kız, adı Umay olacak

2 Beğeni

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Çok güzel isimler bulmuşsunuz. Sağlıklı ömürleri okur inşallah :smiling_face::heart:

İlk oğlumun adı Çınar Devran 2.oğlumun adı Ömür Ali 3. Doğacak oğlumun adı da Deniz Can Olacak :blue_heart:

1 Beğeni

Deniz ismini bende çok düşündüm ama eşim sıcak bakmadı kuzum ya. Kızlarımın isim anlamlarını tamamlıyordu. Erkekler ne anlasın isim seçmekten :woman_facepalming::rofl:

1 Beğeni

Benim eşim de deniz ismine sıcak bakmıyordu o yüzden yanına 2.ismi o ekledi. Öyle bir seçenek sun belki ikna edersin . Ama evet isim konusunda anneye bırakılsın sonuçta 9 ay biz taşıyoruz bütün derdini tasasını biz çekiyoruz. Isim vermek bizim hakkımız :smiley:

1 Beğeni

Oğlumun adı Göktuğ Simdi kızımızı bekliyoruz oda Gökçe olcak İnsallah​:blue_heart::pink_heart:

1 Beğeni

İlk kızımın adı Asel, oğlumun adı Emir, şimdi bir kızım daha oldu onun adı da Gökçe. Hamileyken cinsiyet öğrenmeden önce Umay ya da Gökçe düşünüyordum kız için, erkek olursa Uraz koyacaktım. Kız oldu Gökçe oldu :slight_smile:

İlk kızın ismi lavin Asel ikinci kızım Eylül şimdide Allah nasip ederse erkek Bebek bekliyoruz isminde arden düşünüyoruz :folded_hands::heart: