Evinizde en sevdiğiniz köşe

Kaynanam ve onun kaynanasıyla aynı evde yaşıyoruz evimde sevdiğim olarak değil onlarına evlerinde sevdiğim gibi gördüm sevemiyorum benden çok sagiplanildiği için

Anladım canım inşallah en kısa sürede eşin ve çocuğunla çok güzel bir eve geçip evini istediğin gibi düzenlersin :pray::pray::pray: @Didem.Nursema

Çok teşekkür ederim inşallah dualarım hep o yönde :two_hearts:

Mutfakta vakit geçirmeyi seviyorum

Evinizde neden mutlu değiksiniz özel değilse paylaşmak ister misiniz

Evin kalabalık olması çok kotü. İnşallah tez zamanda kendi eviniz olur :palms_up_together:t2:

Çok teşekkür ederim hepinize inşallah @Hatice @Glsh887

İnşallah senin gibi bende kurtulurum bu evden canım @afrikanın_gelini54

Tabiki özel değil aslında biz eve taşınırken o zamanlar gayrimenkul piyasası çok kötüyüde ve bulamdığımız için bulduğumuz ilk eve taşındık tabi bizim plan maximum 6 ay oturup kendimizi maddi konuda toparladıktan sonra taşınmaktı ama gel görki 5 buçuk sene geçti hala çıkamadık Ev çok eski kış ayları hiçmi hiç ısınmıyor her yer rutubet ve küf kaplı aldığımız tüm eşyalarımız evde küften mahfoluyor. Balkon yok ev asla güneş görmüyor. Her yeri dökülyor ne kadar temizlesemde hiç temiz durmuyor vs bu şekilde maalesef canım @Cansu

@Gulsen95 Haklısın, piyasa uçuk maalesef ama yine de sabrederek 5 buçuk yıl yaşaman bile tebrik edilesi bir şey. Eski evde oturmak çok zor maalesef, benim de bundan önceki evim eskiydi. Temizle temizle temiz görünmüyordu. Seni anlayabiliyorum. Umarım bebeğinizle beraber oturacağınız daha güzel çıkar karşınıza :pray: Yürekten diliyorum bunu :heart:

5 buçuk yıl çok uzun ben de sabrınızı takdir ediyorum. Bebek de kısmetiyle geliyor. Bebeğimin dogmasına bir hafta kala eşim beklediği işten haber aldı. Yeni evimizin katı belli oldu. Siz de umudunuzu yitirmeyin :innocent:

Amin inşallah canım

Hahahahh ben rekor kirmdim ozaman galiba. Biz 19 sene bekledik sonra cikti gonlumuze Gore sabrin sonu selamet bebek uguruyla bereketiyle geldi. Sabir sekerim Gozun aydin cansu bu arada inshallah Istedigin kat olur.

Elbette öyle tabç haklısınız yeterki sağlığımız yerinde olsun geri kalan teferruat rabbime bin şükür her zaman. Bakmayın sadece arada böyle geliyorlar bana asla isyan etmek değil amacım hep şükrediyorum :green_heart: @NURAN @Cansu