Annelerr hadi biraz hamilelik ve annelik stresinden uzaklaşalım. Evinizde en sevdiğiniz köşe ya da kısım neresi orda kendimi sakin huzurlu mutlu hissediyorum dediğiniz alan. Mesela benim ki balkon isteyen olursa resimde paylaşabilirim. ![]()
Bahcem kesinlikle saatlerce vakit gecirebilirim Herhalde.
Bekarken olsa terasımız bahçemiz derdim ama şuan oturma odam galiba l koltukta yayılıyoruz en sevdiğim yer orası şuan ![]()
Kesinlikle yatak odası , orası serin istediğim şekil uzanabiliyorum rahatlıyorum
Ben balkonda huzur buluyorum ama çiçek çok olduğundan mı ne çok sinek böcek geliyor o zamanda deli oluyorum. ![]()
![]()
Yazın çok sıcak aslında orası ama yinede görüntüsü bile huzur veriyor.
Ben balkoncuyum valla. Herşeyimi orda yaparım yazın. Kışın da güzel havalarda ordayım yine ![]()
Terasta oturmasıni çok seviyorum ama artik asmalar arasından böcekler düşmeye başladığı icin pek oraya gidemiyorum. Şuan evde klimalı olda en sevdiğim köşe oldu. Bebeğimi de bu odaya getirdim.
Maalesef bu konuda olumlu yorum yapamayacağım
Ben evimin hiç bir yerinde mutlu ve huzurlu değilim hatta bazen oturup ağlıyorum evden taşınmak istiyorum artık üstüme üstüme geliyor duvarlar
Ama tabi her zaman rabbime bin şükür ![]()
@Gulsen95 o halde Rabb’im en kısa zamanda her köşesinde huzur bulacağınız bir ev nasip etsin ![]()
![]()
Koltuk ![]()
![]()
Ama evimde degilim. 1 buçuk aydır.
Özledim sen boyle sorunca
Balkon anacaq orda gun geciriyorum
Bende çok seviyorum balkonumu ama balkon sabahtan akşama kadar güneş aldığı için gğndüz 50 dereceye kadar çıkıyor sıcaklığı ondan çok giremiyorum çiçeklerim filan da bu sene sıcaktan kötü oldu hep ![]()
@Fidan1
Amin inşallah,sagol arkadaşım![]()
![]()
Valla benimde öyleydi evim 1+1 Ken bide kışın yerden ısıtması olmasına rağmen çok sıkıntı çekmiştim duvarlar rutubet yapıyordu onunda etkisi var ve yeni hamileyfim eve beni kimse sokamazdi nefret ediyordum orda yemek yiyesim gelmiyordu ya ne zaman taşındım rahatladım
Evet cok sicak oluyor amma bu gun serin cok guzel
Evimin hiç bi köşesini sevemiyorum ama yine de şükürler olsun
Allah gönlünüze göre versn inşallahhh
neden sevemiyorsunuz ki @Didem.Nursema
Yüzde bir milyon katılıyorum
yatak odası kadar rahat ettiğim bir yer daha yok ![]()