Evet kızlar günlük hayatınızdan kesitler📸

Tamam yarın alicamm kesinlikle reçetesiz satılıyor değil mi

1 Beğeni

Kız oğlan sıkılmıştı kaynanam gel parka çıkalım dedi… çıktık geldiğimde uyumuş benim adam

1 Beğeni

Kız napıyon yaşıyor mu senin koca yoksa

İşe gitti​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

İyi yine sağ çıkmış dün ben bile korktum başına ne gelecek diye :joy::joy:

Ya uyumuş salak… delirtip kudurtup bir sebepten kavga ciksracaktim arkamı dönüp yatacaktim. Eve bı geldim uyumuş

Başına gelecekleri bildiği için uyumuştur sebeb var zaten kavga etmeye ağzına sahip çıkmıyor

O zaman sahip çıkmayı öğrenecek :sweat_smile:

Pek sanmıyorum ama alışmış kudurmuştan beter olur bana diyecek eşim o an dalarım sonra ya bırakmam :joy::joy:

1 Beğeni

Evet canım reçetesi satılıyor trendyol’da da var ebebek’te de var hangisi sana uyarsa oradan alırsın eczaneler biraz pahalı satıyor ama gene sorarsın ona göre alırsın

1 Beğeni

Tamam sağol abla direk eczaneden alamaz mıyım

1 Beğeni

Alabilirsin canım problem değil eczanelerde satıyor ama yani biraz tuzlu oluyor ben sağlık ocağında metsil yazdırmıştım gaz damlası o da çok iyi gelmişti göktuğ’a sipariş vermiştim ebebek’ten o gelene kadar doktorun reçete ettiği gaz ilacını kullandım ondan sonra direkt onu kullandım bitene kadar kullandım bittikten sonra da gaz falan zaten kalmadı Bir daha tekrar almadim

1 Beğeni

Anladım abla teşekkür ederim Allah razı olsun :palms_up_together:t2::heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Rica ederim canım İnşallah bebişe iyi gelir

1 Beğeni

İnşallah ablam

1 Beğeni