Evet kızlar günlük hayatınızdan kesitler📸

Anasına dedim dün… al oğlunu götür kafam rahat etsin dedim… aman istemem kocamın huyunu bozar dedi​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Anlamadım kız

Dedim sorna kızmadın bunlar ne

Ben yine anlamadım :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::grey_question:

Anası bile illallah demiş boşuna demiyorlar kendi doğurduğum değil kaynananın doğurduğundan bezdim diye

Aha o ben işte

Valla iyi dayanıyorsun ben olsam ağzının üstüne bi tane patlatmıştım

Herşey bu gece olacak :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Dananın kuyruğu kopacak desene haketmiş ama nerede ne konuşacağını bilmezse olacağı bu

1 Beğeni

Nasıl yani ne yapican merak etim adamı öldürücenmi​:joy:

Gazi vardır canım rahatlamaya çalış karnına çekiyor diyorsun

1 Beğeni

Evet abla oyle yapıyor ben çıkarmaya çalışıyorum daha çok ağlıyor

1 Beğeni

Kendini öldürmesini sağlayacam​:sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Tube estağfurullah abla ya :joy::joy:enişteye de yazık gidip yanaşsan… birazcikkkkkk…:face_with_hand_over_mouth::grin:

Yalvartmadan olmaz… izzet-i nefis meselesi oldu bu artık

1 Beğeni

Vala afedersiniz benim esim 40 gün zor dayandı kafamı şişirdi enişteye eziyet etme ama biraz süründür onu her yerde bişeyler konuşmasin

Tabiki yaramaz kızım :rofl:🩷

1 Beğeni

Gaz birikmiş canım o yüzden sırtına pat pat yap , bacakları ile karnına hafif baskı yap yada bisiklet hareketi yaptır ılık suda tut ben en çok çenesini tutarak sabit tutuyordum kafasını sonra bacaklarınıda karnine çekip tutup kucağımda çok kalk yapıyordum arka arkaya çıkarıyordu sonra dizimde oturur pozisyonda tutarak gene çenesini kafasını sabit tutup sırtıni düz bir şekilde tutarak pat pat yapıyordum onda da çıkarıyordu video vardı bulamadım olsaydı atardım bakarak yapardın

2 Beğeni

Bunu al kullan çok işe yarıyor

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim sağol abla verdiğin bilgiler için deneyeceğim hepsini Allah razi olsun :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart::heart:

1 Beğeni