Evde yemek yapamıyorum

Mide bulantisi yapiyor bende de aksamlari iciyorum o yuzden eczaci aksam ic dedi bana

Maf ediyor beni :rofl::woman_shrugging:

Aynı durumdayız :joy:

Valah canım akşam alıyorum bu sefer perişan oluyorum gerçekten kalan ruhuda o çıkartıyor bende

Canım önceligin kendın olmalı. Bebek hersekılde ıcınde büyüyor. Negatıf yorum yapan kım olursa olsun konuyu kapatmasını sagla . Kımseye kulak asma. Benım annem kalcıyumdan fakır beslendıgı halde ben annemın kalsıyum kaynaklarını tuketmısım annem doguma ıkı ay kala sureklı agrıları oluyormus doktora gıdınce bellı olmus takvıye falan almıs . Demem oki bebeğin için asla endıse etme mıden bulanıyor bişeyler yiyemedıgın ıcın . Susuz kalmamaya dıkkat et önemli olan su ve ılacların . Hasta gıbı yatma mesela dısarı cık temız hava al o da ıyı gelır . Sen hasta deılsın hamılesın ve bu bi süreç bugunler tekrar gelmıyor . Iyısıyle köyüsüyle pozıtıf olmaya bak . Saglıcakla kal.

Merak etme hepsi geçicek sonra da ben artk doymak istiyorum diyeceksin bende öyleydim mideni bulandiran şeylerden uzak dur bebeğin daha çok küçük o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum yiyebiliyosanız kuru yemiş tüketin kefir için meyve yemeye çalisin su tüketimine dikkat edin leblebi de biraz olsun hafifletiyo bulantıyı sabahları kalkınca yemeyi deneyin

Merhaba, aynı durumu yaşadım :face_holding_back_tears: 8. Haftada mide bulantısı, tiksinme başladı…Ozellikle mutfak dolabından o kadar tiksindim ki evde kokan hiç birşeyi de yiyemedim, günde 3 öğün dışardan yedim bu 18. Haftaya kadar devam etti…Kendi elimden de yiyemiyordum eşimin de, başkasının evinde de kuru kuru yiyecekler ama dışarda güzel yiyordum.Bebegimin gelişimi haftasıyla uyumlu buna rağmen ve 2.5 kilo vermiştim…Şuan hiç almadım doktorda gayet iyi diyor gelişim vs hiç sorun yapmayın bende çok üzülüyordum…2 ay dışardan yemek sadece maddi olarak üzdü biraz ama 18 den sonra geçti çok şükür :face_holding_back_tears:

Dayanicaz saglikli olsunlar da insallah allahin izniyle​:pray::white_heart:

Alip evde bulundurcam kesin. Ya ben bir tek evde yemiyorum disarda baskasinin evinde dunyayi koysalar cok sukur allaha hepsini yiyorum ama kendi evimde ögurmekten helak haldeyim

Evet maddi olarak yoruyor bide koklamak istiyorum yemekleri yemeden once oyle secip yemem lazzim disarda :rofl: ama mangal olsun yada ne bilim birinin evinde koklamadan yiyorum disariya güvenmediğim icin sanirsam koklamak istiyorum koklayamadigim icin corba icip ac sefil kaliyorum :rofl:

Cok cok teşekkür ederim butun guzel annelerin yorumlari beni cok mutlu etti. Keske disardaki herkes de bu kadar olumlu guzel olsa sakasi bile agrima gidiyor da allah buyuk unutmam bende ona gore herkese mesafemi koruyorum artik