Evde yaptıgınız bı hobınız varmı?

Ben evde resım yapmayı cok seviyorum 4 sınıftan berı cızıyorum

Bunlarda bazı resımlerım

İşleniyor: IMG-20240226-WA0000.jpeg…]()

5 Beğeni

Bende hobi olarak resim çiziyorum ama çocuklardan dolayı şuan pek fırsatım olmuyor çizmeye

1 Beğeni

Ben amigurumi yapıyorum yeni öğrendim

4 Beğeni

Duvara bakıyorum duvar bana bakıyor :rofl::rofl:en büyük hobim :face_with_hand_over_mouth:

12 Beğeni

Brezilya nakışı yapıyorum, bazen etamin. Akşamları da roman okuyorum

1 Beğeni

Yaptığım en iyi hobim Yatmak​:rofl:

4 Beğeni

Başladığı her işi bırakan ben :see_no_evil: tığ işi öğrenmeye başladım, bıraktım. Kanaviçe bıraktım. Hiçbir istikrarım olmuyor sıkılıyorum.

2 Beğeni

Amigurumi yapıyordum çok sıkıldım yeni hobim uyumak ve tv izlemek :smiley:

1 Beğeni

Ayy aynı bende öyleyim şu sıralar :smiley:

1 Beğeni

En büyük hobim ev işi yemek yapmak ve bunları yapmadigimin bir gün olması kaynanam gille yaşayınca bütün işler benim kaynanam dış işleri dinlenmekmi oda bı kahve içerken oluyor​:blush:

1 Beğeni

Etamin ve punch işi yapıyordum normalde hamilelikten sonra bir tembelleştim anlatamam. Çok üzülüyorum bir yandan

Aaa aynı ben :joy::joy::joy::person_facepalming:

1 Beğeni

Mutfakta değişik şeyler denemek hamur işleri vs onların dışında her türlü örgü, oya, dantel vs. Yapıyorum ama okullar açılınca bir şey yapamıyorum ancak ödev proje ve sınav çalıştırma ile geçiyor

1 Beğeni

ben de çizim yapıyorum

6 Beğeni

Şaka bir yana kitap okumayı çok seviyorum dini kitaplara ayrı bir zafim var hoşuma giden söz yazı alıntı ne varsa onları yazdığım bir defterim var defter tutmayı seviyorum origami yapıyorum resim çiziyorum bazen ince Usul boyama yapmak da hoşuma gidiyor bir şeyleri araştırmayı denemeyi çok seviyorum şimdi biraz örgü öğreniyorum

1 Beğeni

Merhabalar​:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom: Benim hobim de punch nakisi islemek cok seviyorum ve istenilen modelde siparis te aliyorum hobim işim oldu diyebiliriz​:hugs: İnstagram sayfama beklerim gamselypunch hesabim

![20240223_204221|666x500]

3 Beğeni

Maşallah ne güzeller emeğinize sağlık

Tesekkurler​:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Çok güzeller ben genelde kitap okurum film izlerim spor yaparım bir de bir şeyler yazarım benim öyle geçiyor :slightly_smiling_face:

1 Beğeni