Ben evde resım yapmayı cok seviyorum 4 sınıftan berı cızıyorum
Bunlarda bazı resımlerımİşleniyor: IMG-20240226-WA0000.jpeg…]()
Ben evde resım yapmayı cok seviyorum 4 sınıftan berı cızıyorum
Bunlarda bazı resımlerımİşleniyor: IMG-20240226-WA0000.jpeg…]()
Bende hobi olarak resim çiziyorum ama çocuklardan dolayı şuan pek fırsatım olmuyor çizmeye
Ben amigurumi yapıyorum yeni öğrendim
Duvara bakıyorum duvar bana bakıyor en büyük hobim
Brezilya nakışı yapıyorum, bazen etamin. Akşamları da roman okuyorum
Yaptığım en iyi hobim Yatmak
Başladığı her işi bırakan ben tığ işi öğrenmeye başladım, bıraktım. Kanaviçe bıraktım. Hiçbir istikrarım olmuyor sıkılıyorum.
Amigurumi yapıyordum çok sıkıldım yeni hobim uyumak ve tv izlemek
Ayy aynı bende öyleyim şu sıralar
En büyük hobim ev işi yemek yapmak ve bunları yapmadigimin bir gün olması kaynanam gille yaşayınca bütün işler benim kaynanam dış işleri dinlenmekmi oda bı kahve içerken oluyor
Etamin ve punch işi yapıyordum normalde hamilelikten sonra bir tembelleştim anlatamam. Çok üzülüyorum bir yandan
Aaa aynı ben
Mutfakta değişik şeyler denemek hamur işleri vs onların dışında her türlü örgü, oya, dantel vs. Yapıyorum ama okullar açılınca bir şey yapamıyorum ancak ödev proje ve sınav çalıştırma ile geçiyor
Şaka bir yana kitap okumayı çok seviyorum dini kitaplara ayrı bir zafim var hoşuma giden söz yazı alıntı ne varsa onları yazdığım bir defterim var defter tutmayı seviyorum origami yapıyorum resim çiziyorum bazen ince Usul boyama yapmak da hoşuma gidiyor bir şeyleri araştırmayı denemeyi çok seviyorum şimdi biraz örgü öğreniyorum
Merhabalar Benim hobim de punch nakisi islemek cok seviyorum ve istenilen modelde siparis te aliyorum hobim işim oldu diyebiliriz İnstagram sayfama beklerim gamselypunch hesabim
![20240223_204221|666x500]Maşallah ne güzeller emeğinize sağlık
Tesekkurler
Çok güzeller ben genelde kitap okurum film izlerim spor yaparım bir de bir şeyler yazarım benim öyle geçiyor