Evde kedisi olanlar

Selam kızlar benim evde üç kedim var tuvalet temizliğiyle ben ilgilenmiyorum seversem ellerimi yıkıyorum. Aranızda kedi veya köpek besleyen var mı toksoplazma olayı beni cok korkutuyor

Benimde 2 kedim var hamile olduğumu öğrendiğimde hemen toksoplazma tahlili verdim birşey çıkmadı tahlil vermeni öneririm tuvaletini bende temizlemiorum eşim temizliyor ama seviyorum ve yanımda yatiyorlar bir sorun olmuyor doktor bebek anne karnındayken bağışıklık kazandığı için doğduktan sonra da bı sorun olmaz demisti

1 Beğeni

benimkiler bahçe katı olduğu için bahçeyede çıkıyolar :confused: sadece evde olsalardı korkmazdım ama bahçe olayı korkutuyor

Benimde var 1 tane 8 yaşında canim kizim sütlaç :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: bendede toksoplazma cikmadi 8 yildir ayni evde olmamiza ragmen gecirmemişimde ve sokakta da cok severdim kedişleri​:hugs: şimdi kumunu eşim temizliyor ama seviyorum yatiyorum onunla bi sorun yok suanlik :hibiscus: ama sizin kediniz bahçeye cikiyorsa bilemedim onu baska kedilerle bulusuyorsa hastalik kapabilir onlardan dikkat edin doktorunuza danışın bunu

Bahçeye çıkması sorun yaratabilir bir an önce doktorunuza danışıp tahlil vermenizi öneririm ona göre önlem almanız en iyisi olucaktir

Benimde köpüşüm var herhangi bir problem yaşamadık bu zamana kadar :joy:

Benim de kedim var 33 haftalik hamileyim. Doktor 2 kere toksoplazma testi yapti, benim bagisikligim yokmus, tuvaletini temizleme dedi. Esim de aksatiyor arada maskeyle eldivenle temizlemek zorunda kaliyorum. Yanima da geliyor ve opuyorum da bir problem olmadi. Bizimki evden disari cikmiyor. Ama sen bence disari cikarmamaya ozen goster, disardaki kedilerden mikrop kapip sana tasiyabilir.

1 kedim 2 köpeğim var 19 haftalık hamileyim doktorum bir sıkıntı olmayacağını söyledi kedimin tuvaletini eşim temizliyor zaten

Benmde bir köpeğim var küçük ırk. malesef eşim ve oqlum tuvaletine özen qöstermiyor bana kalıyor şimdi bide dükkanımız var ramazandan dolayı yarım qün normalde tam qün duruyorum. Banyoya alıştırdım ama yinede evin içinede yapıyor hertürlü zor oluyor nasıl alıştıracaqım bilmiyorum. testi sizmi istediniz acaba bi bilqim yok benim

Tahlil vermenizi tavsiye ederim

1 Beğeni