Evde gebelik testi yapanlar

Mrb adetimdemden 3 gün geçti kan testi verdim pztesi sonucu çıkacak evde test yaptım bi çizgi silik çıktı sizce varmıdir lütfen yardımcı olursanız sevinirim çok hafif belli oluyo inşallah vardır

Fotoğrafını atarmısınız

Tabi nasıl atacm bilmiyorum da

Kan verin pek bişey gözükmüyor

1 Beğeni

Evet cnm var daha yeni ondan silik çıkmış hayırlı olsun

1 Beğeni

Var canım benimde böyleydi beta hcg 10 20 arası çıkabilir. Merak etme o hemen yukseliyor yani pozitif. Hayırlı olsun

1 Beğeni

Hayırlı olsun ben de ilk testim silikti kan testinle iyice netleşir :cherry_blossom:

1 Beğeni

İnşallah vardır ya kac kez hayal kırıklığına uğradik inşallah bu sefer vardir

Eğer bu çizgi ilk dakikalarda çıktıysa vardir inşalah benimde böyleydi hergun yaptım gün geçtikçe koyulaştı Rabbım sağlıkli bir gebelik nasip etsin inşallah

1 Beğeni

Sanırım ilk inşallah gönlünü göre olur Allah’tan umut var

Evet ilk çok istiyoruz bi kac sefer bos gebelikle sonuçlandı o yüzden sevinsemmi sevinsemmi bilmiyorum eşimede söyleyemiyorum

Hayırlı olsun , yapınca hemen çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek. Net sonucu kan testi verir. İnşallah sağlıkla tamamlarsınız.

Eşine deme kan ver inşallah çıkar sonra süpriz yap​:smiling_face_with_three_hearts:bnm gibi

İnşallah hafif kahverengi leke oldu ama

Beta hcg ne baktırdınmı canım allahım hayırlısını versin inşallah

Cuma kan verdim pztesi sonuclar çikacak

O sonuç çıkmıştır e nabızına baksana

Benimde bi önceki boş gebelikti cnm Allh isterse önünde duracak hiçbir engel olamaz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Baktim e nabiza daha çıkmamiş görunmuyo

1 Beğeni

Boş gebelikte beta hcg degerleriniz güzelmiydi artısı felan normalmıydı acaba en son mesela kaç gördünüz bega hcg yi