Hanımlar gebeliğim , boş gebelik çıktı malesef , doktor bi hafta bekle vücut kendi atar yoksa kürtaj dedi, ama çekinmiyor değilim evde düşük yapan oldu mu nasıl geçti yorumlarınızı bekliyorum
Bende 8 haftalık düşük yaptım bir anda adet sancısı gibi sancım oldu hemen sonrasında parçalı ve fazla bir kanama oldu doktora gittim düşük yapmişsin dedi çok iyi içinde bişey kalmamış dedi
Kaç gün sürdü sizinki kanamanız
Bence acele etme banada yüzde 90 dediler kürtaja gittiğimde kalp atışını duydum gidene kadarda düşürmek için evde ağır temizlik yaptım ağır kaldırdım sonradan çok vicdan azabı çektim başka doktora gitmeni öneririm kaç haftalık şuan
Bende öyle olmasını isterdim ama benimki imkansız canım 8 haftalık şuan ama yola kesesi bile oluşmadı , artık olsa bile sağlıklı olmanı sanmıyorum 1 ay geriden gelmiş olcak
SenBende 8 haftalıkken düşük yaptım benimki cok zor oldu düşüp düşmediğini ogrenmek icin doktora gittim tekrardan düşmüş dedi eger kanaman agrın olursa icinde parca kalmıştır tekrar gel kurtaj yaparız dediler 1 gun sonra ağrıdan sancıdan duramadım kanamam da artmıştı hemen doktora gittim parca kaldığını soyledi direk kurtaja aldı
Geçmiş olsun canım bebek olunca bu şekilde oldunu duymuştum, benimki boş gebelik kese nin düşmesini bekleyeceğiz
Teşekkür ederim canım snaa da cok gecmis olsun inşallah kolay bir sekilde atlatırsın Rabbim kolaylaştırsın
Çok teşekkür ederim amin inşallah
Merhaba benim de 8 -9 haftalik bos gebelik dediler kurtaj olmak istemedim rabbim de yardim etti zaten vucud kendisi atti cok kanamam oldu ama oyle boyle degil hani kova koca dokulur ya su oyle once sirt agrim vardi zordu dua ettim sabr ettim ilk 3 gun cok kanamam oldu ped yetistiremedim sonra azaldi 15 gun de bitti kanamam doktora gittim beta düşmüş icim de de parca kalmadi dedi doktor eger yasiniz da gencse evde zamanini bekleyin derim simdiden gecmis olsun sağlıklı hayirli bir evladiniz olur inşallah
Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun , oldukça zor geçmiş sizinki , peki geri hamile kaldınızmı ? Bende kanamadan korkuyorum açıkçası inş benim vücutta kendi atar
4-5 gün normal adet gibi kanamam oldu ama kanamayla birlikte 20 günde anca temizlendim lekelnmem çok oluyordu
Hic agri hissetmedim. Pazartesi kurtaj randevum vardi pazar aksami kensiliginden parca parca dokuldu. 1 gun yogun kanama oldu sonrasinda rutin kanama 1 hafta surdu. 2 kez kontrole gittim tamamen temizlenmisti.
Anladım geçmiş olsun ne güzel çok yıpratmamış sizi
Geçmiş olsun , ağrı olmadan herkese nasip olmaz ne zil geçirmişsiniz bu süreci Allah banada sizin kolaylığınızdan verir inşallah
Teşekkür ederim. Umarım dizinde kolaylıkla olur
Aynı şekilde boş gebelik yaşadım banada kendisi atar dediler ama malesef kendisi atmadı çok şiddetli kanama ve ağrıyla acil kürtaja alındım alinmasaydim içeride kese patlayıp dahada büyük sorunlara yol açacaktı
Çok geçmiş olsun keseniz kaç mm di? Ve kaç haftalıksınız? Benşmde bugün kahverengi akıntım başladı hafif ağrılarım var bekliyorum, doktorum kesen çok küçük kendi düşer dedi yoksa kürtaja alacak inş sizin gibi bir durumla karşılaşmam
Benimde kesem çok küçüktü 8 haftalikken gittik bebek görünmedi kendi düşer dedi ama düşmedi ilk kahverengi lekeler geldi sonra şiddetli kanama ve ağrı oldu acillik oldum şuan gebeyim 27 haftalik
Beni de var kahverengi lekeler ama henüz kanama olmadı , ne kadar süre sonra hamile kaldınız